Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu cu gândul la fiica lui în seara de Revelion! Afaceristul i-a dat un sfat prețios Irinei

Irinel Columbeanu îi simte lipsa fiicei lui și comunică cu ea ori de câte ori are ocazia. Recent, afaceristul a sfătuit-o cu privire la petrecerea de Anul Nou din Las Vegas.

Irinel Columbeanu îi simte lipsa fiicei sale, Irina. Afaceristul a lăsat-o pe fiica lui să meargă în America la Monica Gabor, asta după ce a simțit gustul eșecului în mai toate acțiunile pe care le-a întreprins de-a lungul timpului. Monica aștepta de mult acest moment și este mai fericită ca niciodată findcă fiica ei este în sfârșit alături de ea.

După împăcarea anului dintre Monica Gabor și Mr. Pink, cei doi au decis să petreacă noaptea dintre ani împreună cu cei doi copii, Irina și Anthony, într-o locație exclusivistă, la înălțime.

Monica Gabor zâmbește din nou în brațele afaceristului chinez și pune la punct ultimele detalii pentru seara cea mare dintre ani. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu vrea ca totul să iasă perfect, iar la 12 noaptea să își strângă fiica în brațe, asta pentru că a așteptat ani buni pentru ca Irina să vină în America.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

Mr. Pink și Monica Gabor vor petrece seara dintre ani într-un hotel luxos din Las Vegas, iar condițiile vor fi de cinci stele în noaptea de Revelion. Mr Pink o răsfată pe iubita lui și îi oferă avionul lui privat pentru a călători până în orașul în care niciodată nu se doarme.

Irinel Columbeanu, cu gândul la Irina

Irinel Columbeanu nu poate fi lângă fiica sa la trecerea dintre ani, însă el a vorbit deja cu Irina și i-a urat petrecere frumoasă și să se bucure de la înălțime de spectacolul de artificii.

"I-am dat un sfat Irinei, și anume să se uite la artificiile din noaptea de Revelion din Las Vegas. Poți să te duci pe acoperișul unui hotel și să te uiți. Din ce cred eu, toată vacanța o vor petrece acolo. Irina va reîncepe școala pe data de 3 ianuarie.” a declarat afaceristul pentru Impact.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.