Setari Cookie-uri

Mario Fresh îi simte lipsa lui Alex Velea! Ce a spus tânărul despre iubitul Antoniei: „Simțeam nevoia să cer o părere”

Mario Fresh are momente în care îi simte lipsa lui Alex Velea, deși cei doi artiști au rupt orice fel de legătură în urmă cu mai mult timp. Partenerul de viață al Alexiei Eram a vorbit despre acest subiect sensibil, recunoscând în fața întregii lumi că a vrut, adesea, o părere din partea cântărețului.

În urmă cu mai mult timp, Alex Velea și tinerii pe care i-a ajutat încă de la începuturile carierelor lor, Mario Fresh și Lino Golden, s-au certat ca la ușa cortului. Totul s-a întâmplat în mediul online, sub privirile curioase ale celor care îi urmăreau și care o vreme nu au putut înțelege de ce a fost nevoie să se ajungă la o asemenea situație.

Logodnicul Antoniei a avut un rol important în viața tinerilor artiști și a crezut în ei și în potențialul lor, atunci când nimeni nu avea curajul să o facă. Mai mult de atât, i-a tratat ca pe copiii săi și i-a primit în casa lui, fără să ceară nimic la schimb. Toate acestea până într-o zi, când au început să se certe și au rupt prietenia frumoasă pe care o aveau.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.