Setari Cookie-uri

Andra Trandaș, dezvăluiri despre viața de proaspătă mămică! Vedeta a născut acum o săptămână

Prezentatoarea tv, Andra Trandaș a devenit mămică pentru prima oară acum o săptămână. Vedeta este mai fericită ca niciodată și a făcut primele declarații despre noul capitol din viața ei.

Andra Trandaș a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu aproximativ o săpămână. Fercire mai mare ca aceasta nu a mai simțit niciodată vedeta de la Antena Stars, care a declarat că se simte împlinită și binecuvântată.

Fosta prezentatoare tv a mai mărturisit că nici măcar oboseala acumulată și nici grijile pe care le avea înainte nu mai contează. Viața vedetei este pe deplin satisfăcătoare, iar Andra are doar motive să zâmbească.

Andra Trandaș a născut săpămâna trecută prin cezariană o fetiță, la 41 de săptămâni. Deși și-ar fi dorit enorm să nască natural, vedeta a respectat sfaturile medicilor și, pentru a nu-i pune în pericol sănătatea celei mici, a ales să intre în sala de operații. Totul a fost dat uitării acum, asta pentru că fosta prezentatoare tv se dedică trup și suflet fetiței ei.

Citește și:

"E ca un drog, e ceva ce n-am mai simțit niciodată. E o dragoste și o putere, nici oboseala nu o mai simt. Nimic nu mai contează. Toate problemele alea ”cine, ce a zis” nu mai există." a declarat proaspăta mămică pentru Antena Stars.

Andra Trandaș, complicații la naștere

Andra Trandaș a luptat până în ultima clipă pentru a putea naște natural. Totuși, după operația de cezariană, vedeta a declarat că s-a refăcut repede și că recuperarea a fost una ușoară.

"Mă recuperez foarte repede, sunt foarte bine. A fost totul foarte ușor, sarcina ușoară, acum recuperarea este foarte ușoară, ea e foarte cuminte. (...) Am stat 41 de săptămâni și am încercat natural, dar după patru ore de travaliu greu a trebuit să fac cezariană, pentru că nu aș fi putut să nasc natural, aș fi chinuit-o foarte mult pe ea." a adăugat fericita mămică.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.