Setari Cookie-uri

Teo Trandafir, dezvăluiri despre bărbații din viața ei. De ce este în continuare singură?

Teo Trandafir a vorbit deschis despre relațiile sale și a explicat principalul motiv pentru care este în continuare singură. Prezentatoarea tv a dezvăluit și acel lucru pe care nu l-ar accepta niciodată la partenerul de viață.

Teo Trandafir este una dintre cele mai de succes prezentatoare tv din România. Cu o carieră lăudabilă, minte sclipitoare și simț al umorului dezvoltat, vedeta ar avea toare calitățile necesare pentru a-și găsi un partener de viață compatibil.

Totuși, lucrurile stau puțin diferit pe plan personal. După un divorț neașteptat, Teo Trandafir nu a mai reușit să aibă relații care să o aducă pe prezentatoarea tv în punctul de a face pasul cel mare către căsătorie. Recent, vedeta a vorbit despre motivele pentru care este singură și de ce nu poate avea o relație de lungă durată.

"Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează: vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil!" a spus Teo Trandafir pentru OK Magazine.

Citește și:

Sursă foto: Facebook

Ce nu suportă Teo Trandafir la partenerul de cuplu

Teo Trandafir a continuat discuția și a vorbit și despre acel lucru pe care nu îl poate accepta la bărbatul de lângă ea. Deși mai mulți pretendenți au încercat să se poarte diferit, niciunul dintre ei nu a renunțat la acest obicei neplăcut pentru Teo.

"Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte că pe o măsea stricată. (…) Odată instalată autoritatea, eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor funcționa niciodată pentru că am această cerință pentru bărbatul de lângă mine: lasă-mă să trăiesc lângă ține, așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine." a adaugat prezentatoarea tv pentru aceeași sursă.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.