Setari Cookie-uri

Speak și Ștefania, vacanță de vis împreună. Amorezii se vor întoarce trei din paradisul din Seychelles?

Speak și Ștefania au început noul an cu o vacanță de vis. Cei doi au ajuns în Seychelles, Africa și petrec de minune împreună. Internauții sunt curioși să afle dacă amorezii se vor întoarce în formula de trei în România.

Speak și Ștefania sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi au o relație stabilă de câțiva ani, iar în urmă cu doi ani, Speak a cerut-o de soție pe iubita lui.

Fanii celor doi sunt atenți la fiecare mișcare a lor și le urmăresc viața pe rețelele de socializare. Astfel, Speak și Ștefania au postat recent câteva cadre din noua lor vacanță de vis. Artiștii au plecat în Seychelles, o regiune insulară din Africa și împărtășesc cu prietenii lor virtuali tot ceea ce fac în escapada desprinsă din paradis.

Locul unde sunt cazați cei doi artiști este una dintre cele mai frumoase zone de pe insulă, iar peisajele sunt de-a dreptul spectaculoase.

"Am ajuns în Seychelles și simt că ne-am întors în timp, parcă suntem iar în Philipine", a scris Ștefania pe social media.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

Speak și Ștefania, escapadă romantică

Speak și Ștefania se bucură de vreme frumoasă și au timp doar pentru ei. Cu toate că pe cei doi artiști îi leagă foarte multe amintiri împreună, Speak a declarat că nu se grăbește să ajungă în fața altarului. Mai mult, artistul consideră că un certificat nu este atât de important, ci momentele frumoase petrecute alături de partenera lui de viață.

Cu toate acestea, internauții sunt curioși să afle dacă amorezii se vor întoarce în România într-o nouă formulă, cea de viitori părinți. Până când Ștefania va da vestea cea mare, cuplul se simte bine pe tărâmurile insulare ale Oceanului Indian și probabil își fac noi planuri împreună pentru noul an.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.