Setari Cookie-uri

Monica Gabor a împlinit 34 de ani! Vezi ce mesaj emoționant i-a scris sora ei, Ramona dar și ce cadou inedit i-a trimis Irinel

Monica Gabor a împlinit 34 de ani, dar este la fel de frumoasă ca la 20. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost asaltată de urări din partea familiei și a prietenilor apropiați. Mai mult, chiar Irinel Columbeanu a ținut să îi trimită un cadou inedit Monicăi în America.

Monica Columbeanu a împlinit în acest weekend 34 de ani și a simțit din plin iubirea celor dragi. Familia, dar și prietenii apropiați i-au urat toate cele bune soției lui Mr. Pink și au felicitat-o pentru frumusețea pe care și-o menține la fel de vie ca la 20 de ani.

Printre primele persoane care s-au grăbit să o felicite pe Monica cu ocazia aniversării sale a fost sora ei mai mică, Ramona Gabor. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram, în care a vorbit despre relația specială pe care o au cele două.

"Dragostea de soră este atât de specială - nimic și nimeni nu le poate înlocui vreodată pe surorile mele. Avem întotdeauna grijă una de cealaltă. (...) Sunt atât de binecuvântată să te am ca soră și nu-i pot mulțumi suficient lui Dumnezeu pentru darul de a te avea în viața mea. Ești o mamă grozavă, o soție grozavă, o prietenă grozavă și cea mai bună soră din lume. Te iubesc până la cer și înapoi! La mulți ani!" a fost urarea Ramonei Gabor pentru sora sa.

Citește și:

La rândul ei, Irina Columbeanu a postat o imagine alături de mama sa, unde i-a scris: "La mulți ani, Mami!".

Monica Columbeanu a fost extrem de fericită că are atât de mulți oameni în jurul ei care o iubesc și care o apreciază, astfel că soția lui Mr. Pink a distribuit în secțiunea InstaStory mai multe postări ale prietenilor săi, care îi urau "La mulți ani" fotomodelului.

Irinel Columbeanu, cadou special pentru fosta soție

Irinel Columbeanu nu avea cum să uite de ziua celei cu care a împărțit câțiva ani importanți din viața sa. Fostul om de afaceri i-a trimis Monicăi, dar și fiicei sale, un exemplar din cartea pe care abia a lansat-o, "Ipocrația". Cea care dezvăluit că a primit cadoul a fost chiar fiica celor doi foști soți, Irina, care s-a fotografiat ținând în mână cartea tatălui său.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.