Setari Cookie-uri

Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu, ultima aniversare înainte de a deveni tătic. UIte ce surpriză i-a pregătit Elly

Cristian Șonea și-a serbat ieri ziua de naștere, prilej pentru care care soția lui, Elly i-a scris un mesaj emoționant iubitul ei și au petrecut împreună într-un cadru intim. Cu puțin timp înainte de a deveni părinți, foștii concurenți de la "Mireasă pentru fiul meu" se bucură de ultimele momente în doi, înainte ca fetița lor să vină pe lume.

Cristian Șonea a fost sărbătoritul zilei de ieri, iar viitorul tătic a petrecut într-un cadru intim, alături de cea care îi va dărui peste doar două luni o minune de fetiță. Elly și soțul ei au petrecut la un restaurant și se bucură de ultimele momente în doi înainte ca familia să se mărească.

Foștii concurenți de la "Mireasă pentru fiul meu" și-au declarat deseori în mod public dragostea unul față de altul pe social media, iar ziua de naștere a lui Cristian nu a putut să se încheie fără ca Elly să nu îi transmisă un mesaj emoționant partenerului ei de viață. Ea i-a mulțumit lui Cristian pentru toate momentele frumoase pe care le-au petrecut împreună și pentru familia pe care au reușit să o clădească prin respect și iubire necondiționată.

Citește și:

"Azi este despre el, despre omul bun și frumos din viața mea ! ❤️La mulți ani , dragostea mea ! 🥳
Îți mulțumesc pentru viața pe care o trăim , pentru planurile pe care le facem împreuna , pentru amintirile pe care le am construit împreună ! Ești un soț și un bărbat minunat ! Îți doresc ani frumoși și sănătoși lângă noi ! Te iubim!" a scris viitoarea mămică pe contul ei de Instagram.

Elly și Cristian Șonea, părinți de fetiță

Elly și Cristian Șonea s-au cunoscut în emisiunea matrimonială de la Antena 1, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi au câștigat marea finală a competiției și și-au jurat iubire eternă în anul 2017, Deși admiratorii celor doi își doreau cu ardoare să își vadă favoriții în rolul de părinți, Elly și Cristian nu s-au grăbit să facă acest pas până când nu au reușit pe plan profesional.

Citește și:

Acum câteva luni, cei doi au anunțat că vor deveni părinți de fetiță, iar internauții s-au bucurat cot la cot cu foștii concurenți de la "Mireasă pentru fiul meu."

"Cea mai importantă și mai visătoare călătorie din viața noastră. Entuziasmați, fericiți, mândri, bucuroși și nerăbdători să ni te alături.", au scris în acel moment cei doi viitori părinți pe Instagram.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.