Setari Cookie-uri

Prima reacție a lui Cătălin Cazacu după ce s-a scris că s-ar fi despărțit de Ramona Olaru. Motociclistul a dat marea veste

Cătălin Cazacu s-a săturat de zvonurile apărute în presă cu privire la separarea sa de Ramona Olaru, astfel că a vrut să spună lucrurilor pe nume. Motociclistul a postat un mesaj pe Instagram și a lămurit cum stau lucrurile, de fapt.

Ramona Olaru este din nou cu zâmbetul pe buze, asta după ce relația cu Cătălin Cazacu a început să devină din ce în ce mai serioasă. După ce cei doi îndrăgostiți au petrecut o vacanță de vis în Zanzibar, presa a tot speculat că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-ar fi despărțit.

Ceea ce i-a pus pe gânduri pe jurnaliști a fost că, pentru o perioadă scurtă de timp, niciunul dintre ei nu s-ar mai fi urmărit pe rețelele de socializare, semn că ar fi existat anumite neînțelegeri între cei doi.

Chiar dacă Cătălin Cazacu a declarat la sfârșitul anului trecut că are planuri mari cu Ramona pentru 2022, inclusiv chiar și o nuntă, se pare că acum presa a vorbit despre separarea cuplului.

"2022 vine cu planuri bune, nu am uitat că sunt sportiv de performanță și încerc să le îmbin și să mă reîntorc pe pistă și să recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani și pe care l-am avut 17 ani de zile și cine știe? Nu mai sunt burlac ca anul trecut pe vremea asta și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona care este aici lângă mine acceptă.”, a declarat motociclistul în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Chiar dacă nu se cunosc cu certitudine motivele care au dus la discuțiile contradictorii dintre cei doi, cert este că zvonurile cu privire la despărțire au luat amploare. Pentru a liniști apele, Cătălin Cazacu a postat o fotografie cu pisica iubitei sale și a scris un mesaj referitor la statusul relației cu Ramona.

Sursă foto: Instagram

"Înțeleg din presă că iar ne-am despărțit...eu zic să ne facem un Instagram comun, ca să nu mai fie problema asta...între timp, uneoriîn viață totul se întâmplă cu un motiv, uneori motivul este că ești prost...un țel din trecut trebuie să rămână în trecut...lesson learned (lecție învățată).", a scris Cătălin Cazacu la InstaStory.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.