Setari Cookie-uri

Tensiuni în prima seară de Survivor! Roxana Ciuhulescu, afirmații dure la adresa băieților din echipă

"Survivor" a început cu multă adrenalină, dar și cu câteva tensiuni iscate între concurenții din echipa Faimoșilor. Emoțiile au fost la cote maxime, iar provocările i-au adus pe unii concurenți în stadiul unor tensiuni nedorite. Roxana Ciuhulescu a făcut afirmații dure către băieții din echipă și i-a pus la punct pe cei care nu i-au respectat programul de somn.

Emisiunea Survivor a avut marea premieră ieri seară, iar mii de telespectatori s-au adunat în fața micilor ecrane pentru a-i putea urmări pe Faimoși și pe Războinici în lupta pentru supraviețuire. Concurenții din cele două echipe adverse au făcut cunoștință unii cu alții, dar au înfruntat și primele provocări de pe traseu.

Emoții de nedescris în prima emisiune a acestui sezon Survivor, asta pentru că provocările sunt spectaculoase și pline de neprevăzut. Primele probe au fost câștigate de către Războinici, care și-au asigurat imunitatea și au obținut uneltele necesare pentru construirea casei în care vor locui timp de câteva luni. Mai mult, echipa albastră a câștigat și focul, lucru extrem de important în junglă, mai ales noaptea, atunci când este frig.

Citește și:

Pentru echipa Faimoșilor aprinderea focului a reprezentat o adevărată încercare, sortită eșecului. Concurenții s-au chinuit extrem de tare să aprinde focul pentru a se încălzi, însă fără rezultat. Unii dintre ei nu au putut să doarmă din cauza frigului, astfel că CRBL și Cătălin Zmărăndescu s-au trezit și s-au apucat de treabă.

Roxana Ciuhulescu a fost deranjată de colegii ei care au făcut zgomot și care nu i-au acordat nici măcar liniștea pentru a se odihni pentru a doua zi.

"Mă, dacă ai ceva de zis, spune-i în față. Nu trebuie să schelălăi pe la spate. Să latri și să-l mănânci de fund pe celălalt”, a spus Roxana Ciuhulescu la Survivor Romania.

În episodul din această seară discuțiile vor continua în aceeași notă, iar tensiunea se va resimți între Roxana Ciuhulescu, CRBL și Cătălin Zmărăndescu. Pentru a liniști apele, Laura Giurcanu va interveni spunându-le colegilor săi că presiunea este deja destul de mare și că nu este cazul să exagereze cu reacțiile care vin din lipsa oboselii și lipsa comunicării.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.