Giulia Anghlescu este o mamă devotată, o soție iubitoare, o artistă talentată dar și o femeie extrem de sexy. Fanii vedetei au avut ocazia să vadă o altă latură de-a artistei, mai puțin cunoscută, dar foarte interesantă. La 37 de ani, Giulia este într-o formă de invidiat, cu un corp perfect lucrat la sală, dar și cu o energie irezistibilă, făcând-o pe artistă să fie una dintre cele mai provocatoare femei de pe Instagram.

Pozele pe care vedeta le-a postat recent au încins imaginația admiratorilor, iar Giulia a primit numeroase comentarii de laudă legate de fizicul ei. Internauții au apreciat curajul vedetei și nu au putut să nu observe grija pe care artista și-o acordă îngrijirii propriei persoane. La aproape 40 de ani, Giulia arată ca o adolescentă și pare că a găsit elixirul tinereții în ceea ce o privește.

"Febra de sâmbătă seara!", a scris artista în dreptul fotografiilor sexy pe care le-a postat pe social media.

Giulia Anghelescu, mândră de silicoanele sale

Giulia a declarat cu mândrie că își iubește corpul și că a apelat la o intervenție estetică, cea de mărire a bustului. Artista și-a dorit o schimbare majoră acum câțiva ani, așa că a apelat la ajutorul unui medic chirurg care i-a redat încrederea în sine și i-a făcut un implant mamar.

"A trebuit sa fac 2 copii ca sa ma simt cu adevarat bine in pielea mea. Atat! To all the badassmoms out there!!! Choose to feel good about yourself everyday!", a declarat artista în urmă cu ceva timp.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: