Setari Cookie-uri

Tania Budi, irezistibilă la 53 de ani! Vedeta a apelat de curând la prima intervenție estetică

Tania Budi este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. La 53 de ani, blondina arată ca o adolescentă și are mare grijă de aspectul ei fizic. Recent, Tania Budi a apelat pentru prima dată la o intervenție chirurgicală, iar rezultatul a mulțumit-o pe deplin pe vedetă.

Tania Budi este fără doar și poate o regină a frumuseții. La 53 de ani, vedeta are chipul unei adolescente, iar fizicul atent lucrat la sală poate concura cu cel al fotomodelelor de pe marile podiumuri ale lumii.

Vedeta este cunoscută pentru frumusețea sa naturală, iar până acum Tania Budi nu a intrat în cabinetul medicul estetician. Însă, cum timpul lasă urme, iar blondina vrea să își păstreze aspectul tânăr cât mai mult timp, Tania Budi a apelat la prima intervenție estetică din viața sa.

Vedeta este extrem de mulțumită de rezultat și nu se dă înlături când vine vorba de micile trucuri de înfrumusețare. De această dată, Tania Budi a optat pentru îndepărtarea surplusului inestetic de piele de la nivelul pleoapelor, intervenție cunoscută sub numele de blefaroplastie.

Citește și:

Tania Budi a vorbit despre experiența sa, dar și despre motivele care au determinat-o să apeleze la ajutorul medicului chirurg.

"Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn. În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit”, a spus blondina pentru click.ro.

A post shared by Tania Budi (@taniabudi_)

Citește și:

Tania Budi a cerut sfatul experților și a luat hotărârea ca la 53 de ani să aibă parte de prima intervenție de ordin estetic.

"L-am întrebat pe medicul meu estetician ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat. Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat.”, a mai declarat blondina pentru aceeași sursă.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.