Chef Scărlătescu cunoaște foarte bine apetitul romînilor pentru mâncarea fast food și recunoaște că, în urmă cu câțiva ani, delicioasele preparate erau zilnic în meniul său. Între timp, juratul de la Chefi la Cuțite a adoptat o dietă care i-a schimbat viața și s-a axat mai mult pe alimentele neprocesate, cât mai naturale, gătite corect și sănătos.
Așadar, Chef Scărlătescu s-a gândit să le dezvăluie prietenilor virtuali secretele sale pentru un burger sănătos și delicios, preparat chiar în bucătăria proprie.
Ingrediente:-
Kudika
MIRACOLELE DOCTORULUI LEON DĂNĂILĂ. CELE 7 SECRETE ALE LONGEVITĂȚII...
-
Kudika
Violeta Bănică, adevărul despre iubitul mamei sale. Cum se înțelege...
-
Kudika
Familia Regală Britanică traversează o perioadă dificilă....
-
Kudika
Smiley rupe tăcerea și explică de unde a pornit ideea piesei S-a...
-
Kudika
Ilinca Vandici, viața după divorț! Ce decizie a luat vedeta în...
-
Kudika
Dansatoarea lui Dorian Popa,mărturisiri despre relația cu artistul....
-
Maria Crisan
INNA prezintă Queen Of My Castle în colaborare cu Kris Kross Amsterdam
-
Maria Crisan
Edward Sanda își încântă fanii cu Senorita
-
Kudika
Delicii culinare de primăvară: Preparatele ideale pentru mesele din...
În funcție de câți burgeri doriți, cantitatea e carne crește, astfel că primul pas îl constituie amestecarea cu cu piper zdrobit și sare. După acest pas, carnea condimentată se ține la frigider 1 oră și 30 de min.
După acest timp, se formează chiftelele pentru burger și se pun la preparat pe grătarul încins. Când carnea își schimbă culoarea până pe la jumătate, se întoarce pe partea cealaltă și se lasă până când este pătrunsă în totalitate.
Pe prima partea a chiflei întindem muștar, apoi venim cu chifteaua gratinată cu cașcaval, așezăm feliile de roșii, de castraveți și de ceapă, punem ketchup și acoperim totul cu cealaltă jumătate de chiflă.
Se poate consuma imediat, iar dacă doriți să păstrați pentru mai târziu, se bagaă în caserole pentru a se păstra la fel de proaspăt și bun ca în momentul în care a fost preparat.
Spune-ti parerea!