Setari Cookie-uri

Viviana Sposub, adevărul legat de relația cu George Burcea! Cei doi au momente tensionate și discuții în contradictoriu

Viviana Sposub și George Burcea au o relație stabilă și deși nimeni nu i-ar fi văzut împreună, iată că cei doi par că se înțeleg de minune. Recent, concurenta de la "Bravo, ai stil!" a vorbit despre detalii mai puțin cunoscute din relația ei. Se pare că nu este totul roz, așa cum se vede din exterior.

Viviana Sposub și George Burcea s-au întâlnit pe platourile de filmare de la emisiunea "Ferma", acolo unde s-au îndrăgostit și au pus bazele viitoarei lor relații amoroase. Cuplul are planuri mari de viitor, iar cei doi îndrăgostiți nu ezită niciodată să își arate unul altuia susținerea.

În ultima perioadă, însă, proiectele celor doi le ocupă tot mai mult timp, astfel că internauții i-au văzut din ce în ce mai rar împreună. Îngrijorările admiratorilor au ajuns și la Viviana Sposub, care are o relație deschisă cu urmăritorii ei de pe social media. Dorind să păstreze relațiile bune cu prietenii virtuali, concurenta de la "Bravo, ai stil!" a început o sesiune de Q&A pe contul ei de Instagram.

Fanii iubitei lui George Burcea s-au îngrămădit să îi adreseze întrebări pentru că erau extrem de curioși cu privire la relația sa cu actorul. Internauții au vrut să știe cum se înțeleg cei doi și dacă există și momente de cumpănă în relația lor.

Citește și:

"Exact după piesa aia, gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel. Ne înțelegem foarte bine și cred că se poate vede asta ușor, chiar dacă nu postăm în fiecare zi.", a răspuns Viviana Sposub.

Mai mult, fosta prezentatoare meteo nu a ezitat să declare și amănunte mai puțin știute din relația ei. Se pare că lucrurile nu sunt întotdeauna roz între ea și George Burcea, astfel că există și tensiuni, dar și discuții în contradictoriu, pe care cei doi le depășesc cu brio.

"Să nu vă gândiți că nu avem momente tensionate și discuții în contradictoriu, dar atunci când te cerți cu persoana de lângă tine trebuie să lași de la tine, să înțelegi și să ajungi la un consens.", a mai spus concurenta de la Kanal D.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.