Setari Cookie-uri

Silviu Prigoană vrea să o bage la pușcărie pe Adriana Bahmuțeanu! Cei doi foști se vor vedea din nou în instanță

Telenovela Adriana Bahmuțeanu - Silviu Prigoană pare fără de sfârșit, chiar dacă cei doi foști soți s-au separat acum câțiva ani. Mai nou, Silviu Prigoană a depus o plângere penală pe numele fostei sale soții, iar Adriana Bahmuțeanu riscă închisoarea.

Silviu Prigoană pare să nu îi ierte nimic foste sale soții, astfel că omul de afaceri a depus o nouă plângere împotriva celei care i-a jurat iubire în fața ofițerului de stare civilă de nu mai puțin de cinci ori. Astfel, pe numele Adrianei Bahmuțeanu a fost deschis un dosar penal, iar dacă instanța o va găsi vinovată, jurnalista riscă între 6 luni și 3 ani de închisoare sau o amendă usturătoare.

Silviu Prigoană a scris în declarația oficială că mama copiilor săi nu a plătit pensia alimentară, așa cum prevede una dintre obligațiile sale.

"Copiii sunt la mine de 3 ani iar ea a uitat să-și plătească obligațiile. Legea prevede mai multe, în afară de a treia parte din venituri pentru doi copii: trebuie să susții copiii, întreținerea lor și așa mai departe. În 3 ani de zile a trimis 5.000 de lei și asta după ce am depus o altă plângere penală, ca să justifice că ea plătește. Iar deunăzi am mai primit 1.000 de lei.

Citește și:

Ea a justificat că nu are venituri, iar legea spune că dacă nu ai venituri, trebuie să plătești a treia parte din venitul minim pe economie. Doar că dânsa, din greșeală, a candidat la Primăria Sectorului 1, unde și-a depus o declarație de avere, în care a scris că a avut 64.000 de lei într-un an”, a spus Silviu Prigoană pentru WOWbiz.ro.

Mai mult, afaceristul a declarat că își dorește tot ce este mai bun pentru copiii săi și că nu a recurs la această decizie din cauza resentimentelor pe care le are față de fosta soție.

"Cât au fost copiii la Adriana, cred că am fost singurul cetățean onest al planetei care a trimis pensia alimentară zilnic. N-a contat că e Revelion, Crăciun sau sărbătoare legală. Prin Poșta Română, cu aviz de primire, conform legii. Copiii mei mănâncă zilnic, nu o dată pe lună.

Citește și:

Eu nu sunt supărat pe ea, nici încrâncenat. Dar e vorba de banii copiilor. Banii de studii ai copiilor. Dacă copiii sunt deștepți și merg la facultate, nu se termină la 18 ani plata pensiei alimentare, se continuă până la terminarea studiilor.", a mai spus Silviu Prigoană pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook

La rândul ei, Adriana Bahmuțeanu a declarat că fostul soț o hărțuiește, asta pentru că are peste 400 de procese, dar și numeroase plângeri penale din partea lui. Jurnalista a mai comentat că nu a putut plăti pensia alementară deoarece din pauza pandemiei nu a mai lucrat.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.