Setari Cookie-uri

Felicitări! O cunoscută prezentatoare tv este însărcinată! Cu burtica la vedere. în pupitrul știrilor a făcut marele anunț!

O bine cunoscută și apreciată prezentatoare tv de la noi este însărcinată și s-a pozat cu mândrie cu burtica pe platourile de filmare. Vestea venirii primului ei copil pe lume o face să radieze de bucurie pe frumoasa știristă, iar iubitul ei este în culmea fericirii.

Anul 2022 a început cum nu se poate mai bine pentru una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vestea că va deveni mămică pentru prima dată i-a umplut sufletul de fericire, iar partenerul ei de viață abia așteaptă să intre în rolul de tătic.

Ana Maria Păcuraru, prezentatoarea de știri de la Realitatea Plus le-a dat internauților vestea cea mare printr-o postare pe contul ei de Instagram, acolo unde fotografia ei cu burtica de gravidă a adunat mii de aprecieri și cometarii cu felicitări. Vedeta s-a pozat într-o rochie albă, care îi pune frumos în evidență burtica și le-a spus prietenilor ei virtuali că bebelușul este pe drum.

Ținându-și protector mâinile pe burtică, prezentatoarea tv a fost copleșită de comentarile frumoase venite pe pagina ei de Instagram. Mai mult, viitoarea mămică l-a etichetat și pe partenerul ei de viață, semn că ambii sunt nerăbdători să își strângă în brațe copilașul ce se va naște în acest an.

Citește și:

"Felicitări!", "Wow! Cea mai frumoasă graviduță!", "Cea mai frumoasă mămică!", au fost doar câteva dintre comentariile primite de frumoasa vedetă pe Instagram. Mai mult, și Adelina Pestrițu a ținut să o felicite pe viitoarea mămică: "Omg! Felicitări!"

Ana Maria Păcuraru nu este singura vedwtă care va deveni mamă în 2022, iar multe alte personalități din showbiz așteaptă să îmbrace noul rol în anul ce abia a început. Laura Cosoi, Like Creața, Celia, Haziran, Corina Caciuc sunt doar câteva dinte mămicile acestui an.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.