Anul 2022 a început cum nu se poate mai bine pentru una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vestea că va deveni mămică pentru prima dată i-a umplut sufletul de fericire, iar partenerul ei de viață abia așteaptă să intre în rolul de tătic.

Ana Maria Păcuraru, prezentatoarea de știri de la Realitatea Plus le-a dat internauților vestea cea mare printr-o postare pe contul ei de Instagram, acolo unde fotografia ei cu burtica de gravidă a adunat mii de aprecieri și cometarii cu felicitări. Vedeta s-a pozat într-o rochie albă, care îi pune frumos în evidență burtica și le-a spus prietenilor ei virtuali că bebelușul este pe drum.

Ținându-și protector mâinile pe burtică, prezentatoarea tv a fost copleșită de comentarile frumoase venite pe pagina ei de Instagram. Mai mult, viitoarea mămică l-a etichetat și pe partenerul ei de viață, semn că ambii sunt nerăbdători să își strângă în brațe copilașul ce se va naște în acest an.

"Felicitări!", "Wow! Cea mai frumoasă graviduță!", "Cea mai frumoasă mămică!", au fost doar câteva dintre comentariile primite de frumoasa vedetă pe Instagram. Mai mult, și Adelina Pestrițu a ținut să o felicite pe viitoarea mămică: "Omg! Felicitări!"

Ana Maria Păcuraru nu este singura vedwtă care va deveni mamă în 2022, iar multe alte personalități din showbiz așteaptă să îmbrace noul rol în anul ce abia a început. Laura Cosoi, Like Creața, Celia, Haziran, Corina Caciuc sunt doar câteva dinte mămicile acestui an.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: