Setari Cookie-uri

Oana Lis, pregătită să își consilieze clenții! Soția lui Viorel Lis și-a redeschis cabinetul psihologic

Oana Lis a reintrat în câmpul muncii și și-a anunțat prietenii virtuali că o pot contacta pentru a face o oră de terapie cu ea. Prețurile nu sunt deloc piperate, iar oricine își dorește să fie consultat din punct de vedere psihologic de către soția fostului edil al Capitalei o poate face atât online, cât și la cabinetul personal, aflat în Sectorul 1.

Oana Lis și-a luat cu brio atesatul de psiholog în urmă cu câțiva ani și și-a deschis propriul său cabinet, acolo unde lucrează cu oamenii care vin să îi ceară ajutorul. Din cauza pandemiei, soția fostului edil al Capitalei a fost nevoită să renunțe o perioadă la activitatea sa, însă acum, Oana s-a reîntors în câmpul muncii.

Cu dăruire față de cei din jurul său, dar și cu putere de muncă, Oana Lis și-a anunțat prietenii virtuali că a redeschis ușile cabinetului său de psihologie, aflat în Sectorul 1 al Capitalei. Mai mult, ea a anunțat că face și terapie online pentru doritorii care nu pot ajunge fizic la locația sa.

Oana Lis promite să rezolve cu profesionalism problemele clienților, atâta timp cât și pacienții săi sunt implicați 100% în procesul vindecării. Soția lui Viorel Lis se ocupă cu vindecarea anxietății, a traumelor din copilărie, drepresiei, dar și alte fobii ale fiecărui individ în parte.

Citește și:

"Voiam să vă anunț că am redeschis fizic cabinetul de psiholog în sectorul 1. Cine dorește detalii pentru o programare, mă poate suna. Putem lucra pe teme pe care eu mi le-am lucrat și vindecat la mine și din acest loc pot conține și pe altcineva cum ar fi depășirea traumelor din copilărie, anxietate, depresie, atac de panică, găsirea motivației în viață, îmbunătățirea relației cu cei din jur, iertare și acceptare.(…)Deci, vă aștept cu drag să ne cunoaștem live și în acelasi timp, le mulțumesc pentru încredere celor care deja lucrează cu mine și îi felicit pentru dorința de evoluție personală. Numai bine tuturor.", a scris soția lui Viorel Lis pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp după ce a postat anunțul cu privirea la reînceperea activității, Oana Lis a primit și întrebarea referitoare la costul unei ședințe. Se pare că vedeta nu este deloc pretențioasă și are un tarif de 70lei/oră, dacă ședinta de terapie este online și 100 lei/oră la cabinet.

Citește și:

"Online e 70 lei și la cabinet 100 lei. Vorbim în privat dacă e.”, a mai scris Oana Lis pe pagina sa de socializare.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.