Setari Cookie-uri

Brigitte Pastramă este bună de plată! Casa de modă Louis Vuitton îi cere daune fostei soții a lui Ilie Năstase

Brigitte Pastramă este văzută cu ochi răi de către Casa de modă Louis Vuitton, asta după ce a vândut mai multe măști contrafăcute, cu sigla celebrului brand. Vedeta a fost săltată de mascați și dusă la audieri unde a recunoscut tot, însă un detaliu i-a pus pe gânduri pe anchetatori.

Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin Pastramă sunt implicați într-un scandal de proporții cu marele case de modă ale lumii. Ei sunt acuzați pentru comercializarea unor măști contrafăcute, care purtau sigla unor branduri faimoase. Totuși, articolele scoase la vânzare de soții Pastramă s-au dovedit a fi niște falsuri.

Polițiștii bucureșteni au descins anul trecut în vila celor doi soți, dar și la unul dintre depozitele pe care cei doi îl dețin în Sectorul 2 al Capitalei. Potrivit unor surse judiciare, soții Pastramă nu au negat în fața anchetatorilor acuzațiile care le-au fost aduse, însă au declarat că nu știau că vânzarea de falsuri este interzisă prin lege.

Se pare că o bună parte din marfa contrafăcută a fost ridicată de către politiști și a fost livrată către marile case de modă, pentru ca acestea din urmă să realizeze o expertiză cu privire la autenticitatea articolelor vândute de soții Pastramă. Până în acest moment, Casa de Modă Louis Vuitton a fost singura care a trimis un răspuns către autoritățile române, acuzându-o pe Brigitte și pe soțul ei că măștile sunt contrafăcute, iar oficialii cer daune materiale în acest sens.

Citește și:

Brigitte Pastramă a făcut închisoare

Brigitte Pastramă nu este la prima abatere în ceea ce privește respectarea legilor, astfel că bruneta a executat doi ani de închisoare în trecut. Se pare că fosta soție a lui Ilie Năstase a sechestrat, ajutată de trei bărbați, un om de afaceri și l-a obligat să îi dea 5.000 de euro.

Pentru fapta sa, bruneta a stat în spatele gratiilor, fiind eliberată condiționat, ulterior.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.