Setari Cookie-uri

Uite cum arată unica fiică a lui Ion Țiriac! Tânăra studiază în Miami și are o viață spectaculoasă în SUA

Unica fiică a afaceristului Ion Țiriac duce o viață lipsită de griji materiale în America. Tânăra de 24 de ani este pasionată de modă și de călătorii, iar marele ei vis este să devină o jurnalistă cunoscută, exact ca mama ei, Sophia Ayad.

Ioana Natalia Țiriac este unica fiică a lui Ion Țiriac, drept pentru care tatăl ei are grijă să nu îi lipsească nimic tinerei în vârstă de 24 de ani. Fiica omului de afaceri și a jurnalistei egiptene Sophia Ayad este o tânără în pas cu moda, pasionată de călătorii, care vrea să urmeze calea mamei sale.

Ioana Țiriac a absolvit Liceul American din București, iar în prezent este studentă la Universitatea de Jurnalism din Miami. Fiica lui Ion Țiriac își dorește o carieră strălucitoare în televiziune, exact ca a mamei sale. Chiar dacă părinții ei s-au separat, Ioana are o relație strânsă cu familia sa, cu care ține legătura în permanență.

Cu toate că Ioana se ține departe de bârfele mondene, contul său de Instagram este plin cu poze din călătoriile pe care le face, dar și cu momente din viața de lux pe care o duce pe tărâmurile americane.

Citește și:

Ce relație are Ion Țiriac cu mama fiicei sale

Părinții Ioanei Țiriac au o relație civilizată, bazată pe respect, de dragul fiicei lor. Sophie Ayad a vorbit acum mai mult timp foarte frumos de fostul ei partener, semn că binele copului este mai presus de orice orgoliu.

"Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei. Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare.

Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire.”, spunea fosta parteneră de viață a omului de afaceri, în urmă cu doi ani, potrivit Libertatea.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.