Setari Cookie-uri

Ruxi vorbește despre cel mai mare regret al său! Concurenta de la Bravo, ai stil a vorbit despre trecutul său

Concurenta Ruxi de la "Bravo, ai stil" a vorbit despre regretele pe care le are și ce ar face diferit dacă ar avea încă o dată 20 de ani. Vedeta și-a deschis inima înaintea finalei și a spus lucrurilor pe nume.

Ruxi de la "Bravo, ai stil" și-a câștigat simpatia publicului prin șarmul și umorul caracteristic. Parcursul brunetei a fost urmărit îndeaproape de fanii emisiuni, iar acum că finalul competiției este aproape, Ruxi ar vrea ca timpul să fie mai blând cu ea.

Preferata telespectatorilor, Ruxi are toate șansele să câștige marele premiu, fiind cea mai votată concurentă din emisiune.

Pe ultima sută de metri, Ruxi și-a deschis sufletul și a vorbit despre ultimele clipe pe care le petrece în emisiune, iar și despre regretele care o însoțesc în această perioadă. Chiar dacă acum este o femeie sigură pe ea, Ruxi nu a avut întotdeauna curajul pe care îl are astăzi. Ea a declarat că cel mai mare regret al său constă în faptul că nu a avut aceeași putere interioară și la 20 de ani.

Citește și:

Mai mult, ea a spus că a pierdut multe șanse din cauza timidității pe care a avut-o în anii anteriori.

"Mi se pare că am început să prind curaj să fac ce-mi doresc mult prea târziu. Bine, poate așa trebuia să fie! Dar mi-ar fi plăcut pe la 20 și ceva de ani să fiu mult mai tupeistă, să fiu mai curajoasă, mai extrovertită. Mi se pare că am pierdut multe șanse din cauza faptului că eram timidă și mi-a fost frică”, a mărturisitt Ruxi, în podcast-ul fostei sale colege, Otniela.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.