Setari Cookie-uri

De ce poartă Delia haine largi? Răspunsul artistei te va pune pe gânduri!

Delia este o apariție inedită de fiecare dată, însă mai tot timpul ea alege să se îmbrace cu haine largi, care să îi acopere cât mai mult din suprafața corpului. Artista a dezvăluit ce sta în spatele acestei alegeri personale.

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz, iar vocea sa unică este apreciată la adevărata ei valoare. Totuși, vedeta are câteva obiceiuri de la care nu se dezice, printre care se numără și îmbrăcămintea largă. Artista se afișează atât la emisiunile tv, cât și pe scenă în haine largi, comode, care îi acoperă cât mai multă piele.

Sunt extrem de rare cazurile în care Delia poate fi văzută îmbrăcată în haine multate, dovada faptului că artista a ales să se concentreze pe un alt stil vestimentar care i se potrivește mai bune. Întrebată de ce fanii o văd de fiecare dată în haine largi, Delia le-a oferit tuturor răspunsul mult așteptat. Se pare că alegerea sa este bazată pe trăirile din copilărie și că siguranța și protecția pe care i le oferă hainele largi sunt ceea ce are ea nevoie.

Citește și:

"Sunt o victimă a mentalități. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr.", a declarat vedeta în cadrul unui podcast.

Recent, artista a realizat o ședință foto sexy, care însă a pus-o în dificultate. Delia nu s-a simțit în largul ei pentru că erau prezenți mai mulți oameni și a fost un moment destul de stânjenitor pentru artistă.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.