Setari Cookie-uri

Adevărul despre cearta dintre Andreea Bănică și Alex Velea! Cei doi artiști au ajuns să nu își mai vorbească

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea au fost nașii de cununie a lui Alex Velea și a fostei sale soții. În prezent, cei doi artiști nu își mai vorbesc, iar Andreea Bănică spune de la ce a pornit tot conflictul între ei.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au fost nașii de cununie a lui Alex Velea și a fostei sale partenere de viață, Ana Maria Mircea. Din păcate, mariajul lui Velea a durat puțin, iar după trei ani artistul a ales să spună stop căsniciei sale. Tot din acea perioadă, Andreea Bănică și Alex Velea nu își mai vorbesc, iar acum artista a mărturist care este cauza conflictului dintre cei doi.

Chiar dacă Andreea Bănică nu mai păstrează legătura cu Alex Velea, artista îl respectă în continuare și nu îl vorbește de rău pe cel cu care a intrat în biserică.

"Noi am fost nașii lui de cununie. Am intrat în biserică cu Alex Velea și cred că ar fi urât din partea mea să încep să vorbesc la televizor, să-mi spăl rufele în fața tuturor. Sunt o grămadă de dedesubturi între noi ca familie, dar nu vreau să vorbesc despre Alex Velea într-un mod neplăcut'', a mărturisit Andreea Bănică, potrivit viva.ro.

Citește și:

Mai mult, artista a povestit că tensiunile au început să apară între ea și Alex Velea din cauza unui eveniment în urma căruia niciunul dintre ei nu și-a primit banii. Din acel moment, relația lor de prietenie s-a destrămat, iar cei doi nu își mai adresează niciun cuvânt în prezent.

"Am fost cu el în biserică, l-am dus pe el și pe fosta lui soție acolo, le-am ținut lumânările și n-ar fi frumos din partea mea să fac asta. Este vorba despre niște bani pe care nu i-a luat la un concert de Revelion, pe care nici eu nu i-am luat, căci am cântat împreună, deci nici Lucian nu i-a încasat de la persoana respectivă'', a mai adăugat Andreea Bănică.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.