Setari Cookie-uri

Celia se pregătește de o nouă etapă! Uite cum arată artista cu o săptămână înainte de a naște și ce mesaj emoționant a scris

Celia este pe ultima sută de metri înainte de a naște și cu această ocazie a postat o fotografie cu ea, alături de un mesaj emoționant. Schimbările prin care a trecut artista sunt evidente, dar preocupările viitoarei mămici se îndreaptă, așa cum este și firesc, doar spre bebelușul pe care îl va strânge în curând în brațe.

Celia este pregătită să devină mămică pentru a doua oară, iar acum se bucură de ultimele zile în calitate de gravidă. Deși transformările fizice sunt evidente, Celia zâmbește din inimă și este extrem de nerăbdătoare să își strângă cea de-a doua minune în brațe.

Recent, vedeta a postat o fotografie cu ea, alături de un mesaj plin de emoție. Peste numai 7 zile, Celia va deveni din nou mamă, iar asta este tot ceea ce contează pentru frumoasa artistă.

"Am 37 ani și in 7 zile voi aduce pe lume, a doua mea minune ! Stiu, corpul meu a suferit foarte multe modificări, 20 kg in plus, am aproape 38 sapt sarcina, circumferință abdomenului dublata, Dreptii abdominali rupti, celulita, cateva vergeturi iar peste o săptămâna din graviduță drăguța, voi fi văzută o mămica obosita și grăsuță...
Da, stiu , kg in plus nu au cum sa nu se vadă, totusi ceea ce vreau sa va spun este ca: Acea Mămicuța grăsuță si obosita se simte binecuvântata!!!", a scris vedeta pe contul său de socializare.

Citește și:

Mai mult, Celia a vorbit și despre criticile legate de aspectul ei fizic și a declarat că își va lua timpul necesar pentru a reveni la forma fizică la care ea se simte bine. În acest moment, nici kilogramele în plus, nici celulita și nici vergeturile nu o mai interesează pe artistă, ci doar momentu în care se va întâlni cu bebelușul din burtică, peste doar câteva zile.

"Acea Mămicuța cu celulita și vergeturi a adus pe lume viața, și da, candva eram traumatizata de aceste gânduri: corpul meu nu va mai fi la fel, asta e clar ...dar oare de ce trebuie sa fim neaparat perfecte? Acesta e oare scopul nostru in lumea aceata ? Sa tragem cu disperare de niște standarde impuse???? Vor trece probabil câteva luni bune pana o sa îmi revin cat de cat si urme tot vor fi, este normal, dar urmele trebuie purtate cu mandrie!!!

Va rog nu judecați și nu puneți presiune pe mine, pe noi femeile, alegerea mea este sa îmi dau silință sa îmi revin, insa usor si ptr ca e alegerea mea, nu ptr ca trebuie! Am sa o fac in timp , usor, cu răbdare, și liniște ! Așa ca dacă nu voi reuși in primele luni? Nu puneți voi presiune pe noi cu “oh ai rămas cu burta destul de mare, oh pielea aia se mai trage oare? oh celulita, vergeturile “
hm si ce ??? Sunt ale mele, si am ales sa NU ma stresez de ele , daca o sa imi revin in cateva luni bine, daca nu, Nu!!! ... stiu ce vreau si stiu ca usor, usor o sa reusesc sa imi revin, insa nu stiu timpul si nici nu vreau sa ma stresez cu asta :) am o minune gata sa vina pe lume si inca o minune care de 7 ani imi zâmbește zi de zi sunt binecuvantata si fericita si chiar daca ies din asta usor sifonata, usor grasuta , cu celulita si cu vergeturi, stiu ca voi fi FERICITA! Imi promit sa nu pun presiune pe mine, nici NU accept gandul acesta in prima etapa ! Etapele de tranzitie sunt normale (minim un an) iar urmele ramase trebuie purtate cu mandrie ! M-ati inteles?", a mai scris artista pe contul ei de Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.