Setari Cookie-uri

Secretul la care apelează Andra înainte de fiecare concert! Artista scapă de fiecare dată de emoții în acest fel

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar milioanele de fani își arată de fiecare dată aprecierea pentru vedetă. Recent, Andra a vorbit despre emoțiile pe care le simte înainte de a urca pe scenă și trucul la care apelează întotdeauna pentru a se liniști.

Andra este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste autohtone și cu toate că are parte de afecțiunea a milioane de fani, artista încă are emoții înainte să urce pe scenă.

Recent, artista a vorbit despre emoțiile pe care le simte de fiecare dată când urcă pe scenă. Mai mult, Andra a povestit care este secretul său pentru a se liniști și a veni în fața publicului său cu o energie bună.

Artista își spune în gând rugăciunea "Tatăl Nostru" și se se încrede în ajutorul Divin. Mai mult, ea se gândește la momentele din copilărie, atunci când rostea această rugăciune în familie. Gândurile acestea îi aduc pace artistei și o fac mai încrezătoare în ea și în forțele proprii.

Citește și:

"Să spun o rugăciune în gând nu vine dintr-o teamă, ci este o activitate care îmi reconectează mintea cu corpul, ceea ce mă ajută, mai ales dacă am emoţii. Mă ajută amintirea senzaţiei de relaxare pe care o aveam atunci când spuneam rugăciunea aceasta în copilărie, înainte de culcare, lângă mama mea”, a spus ea pentru Ok Magazine.ro.

Andra este o familistă convinsă

Deși are multe evenimente la care participă și numeroase proiecte în desfășurare, Andra este o familistă convinsă. Atunci când nu se află la emisiuni tv sau la repetiții, artista își petrece tot timpul liber alături de familia sa.

Cei doi copii ai săi, Eva și David sunt activi în mediul online și împărtășesc cu internauții momente frumoase din viața lor de familie.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.