Setari Cookie-uri

Raluca Bădulesu, detalii despre relația cu soțul ei. Mariajul de 13 ani este cea mai mare fericire pentru vedetă

Raluca Bădulescu este căsătorită de 13 ani cu sufletul ei pereche, Florin Stamin. Vedeta a mărturisit că el este bărbatul vieții sale și că s-a îndrăgostit de el la prima vedere. Despre mariajul cu soțul ei, Raluca Bădulescu a declarat lucruri emoționante.

Raluca Bădulescu este îndrăgostită ca în prima zi de soțul ei, Florin Stamin. Împreună aniversează 13 ani de căsnicie, iar dragostea la prima vedere a funcționat în cazul celor doi. Vedeta a vorbit despre prima întâlnire cu Florin și despre nunta pe care au făcut-o după numai trei luni de relație.

Raluca Bădulescu a povestit că își amintește și acum cum era îmbrăcat Florin Stamin atunci când l-a văzut prima oară. Între cei doi a fost o chimie puternică, iar din ziua aceea sunt nedespărțiți.

"Da, îmi amintesc cum era îmbrăcat. Ochii, privirea, atitudinea, comportamentul, imaginea sunt primele lucruri care mă atrag la un bărbat. Nu sunt și nu am fost niciodată o femeie superficială. Privirea este cea mai importantă, ea spune o mie de lucruri despre un om. Ne-am cunoscut la sfârșitul unei veri, venise de la Ibiza, purta un still boho-chic specific Ibizei pe care nu îl mai văzusem. M-a atras și din punct de vedere fizic, dar și cu lookul său. Avea o nonșalanță, un aer special. A fost dragoste la prima vedere", a spus Raluca Bădulescu pentru Viva.

Citește și:

Vedeta a mai povestit că, deși fusese căsătorită anterior, ea și-a găsit cu adevărat fericirea și liniștea în brațele lui Florin Stamin. La 34 de ani Raluca Bădulescu și-a întâlnit jumătatea, iar toată așteptarea a meritat, asta pentru că partenerul ei de viață este sufletul ei pereche.

"Aveam 34 de ani și îl așteptam pe Făt-Frumos. Am fost foarte fericită cu primul meu soț, Vali Pungă, în continuare avem o relație extraordinară, dar îl așteptam pe acel bărbat de care eram convinsă că există pentru mine. Pur și simplu am știut de când l-am văzut pe Florin că el este acela predestinat, cred în destin, cred în Dumnezeu, cred în minuni, ele există. Ne-am căsătorit la trei luni după ce ne-am cunoscut, cununia religioasă am făcut-o la 10 ani după ce ne-am cunoscut. Am plecat la Ibiza, unde am stat trei luni, și ne-am reîntors în țară. Apoi ne-am mutat doi, trei ani în Spania. Este o poveste care se scrie în continuare", a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.