Setari Cookie-uri

Dieta surprizătoare a Andreei Bălan! Vedeta slăbește mâncând prăjituri

Andreea Bălan are o siluetă de invidiat, iar acest lucru se datorează activitățiilor fizice intense pe care le face. Însă, în ceea ce privește alimentația, artista nu își refuză nicio plăcere. Recent, Andreea a declarat că slăbește mâncând prăjituri și ciocolată.

Andreea Bălan este într-o formă fizică de invidiat, iar silueta sa este admirată de fanii săi cu fiecare ocazie. Vedeta are parte de numeroase aprecieri și laude în postările sale, mai ales atunci când alege să se pozeze în costum de baie.

Chiar dacă are doi copii, Andreea Bălan nu și-a neglijat nevoile și dorințele și se bucură de un aspect fizic care le poate face geloase pe multe adolescente. Artista are grijă de trupul ei și merge aproape zilnic în sala de repetiții, acolo unde exersează coregrafii și dansează pânâ târziu pentru a fi în cea mai bună formă la concertele sale.

Recent, artista a dezvăluit că, în ceea ce privește alimentația, ea se menține în formă consumând prăjituri și ciocolată. Ea le-a spus internauților de pe Instagram că nu se dă înlături de la prăjituri și nici de la ciocolată. Mai mult, Andreea a declarat că nu își refuză nicio plăcere culinară, însă compensează cu mult sport.

Citește și:

"Niciodată nu refuz o prajitura bună și așa îmi mențin silueta, cu prajituri, ciocolată si... cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămană), masaj (de 3 ori pe saptamană) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez.", a scris îndrăgita vedetă pe social media.

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a subliniat faptul că disciplina o ajută în viață, iar fiecare decizie pe care a luat-o s-a bazat pe echilibru.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.