Setari Cookie-uri

Rebecca, fiica Anamariei Prodan, gest obscen la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Adolescenta a răbufnit pe Instagram

Rebecca Dumitrescu, fiica cea mică a Aneimaria Prodan a izbucnit pe Instagram, asta după ce podcastul cu Laurențiu Reghecampf a fost postat în mediul online. Fostul partener de viață al mamei sale a declarat că a ajutat-o atât pe ea, cât și pe sora ei cu bani și bunuri materiale.

Rebecca Dumitrescu, cea de-a doua fiică a Aneimaria Prodan a stat departe până acum de scandalul dintre mama sa și Laurențiu Reghecampf. Însă, după ce podcastul lui Cătălin Măruță unde l-a avut ca invitat pe fostul partener de viață a Aneimaria Prodan a fost postat, Rebecca a avut o ieșire pe contul său de Instagram.

Rebecca Dumitrescu a postat o fotografie în care arată un gest obsecen, cu mesajul "Asta e tot ce am de spus." Internauții s-au gândit imediat că fiica Aneimaria Prodan face referire la Laurențiu Reghecampf, ale căror declarații au enervat-o la culme pe sexy impresara.

Chiar dacă ambele fete ale Aneimaria Prodan i-au adresat cuvinte urâte, se pare că de-a lungul timpului, Laurențiu Reghecampf le-ar fi ajutat enorm atât pe Sarah, cât și pe Rebecca. Antrenorul le-a oferit bani și chiar le-a cumpărat un apartament de lux într-o zonă bună a Capitalei, pentru a nu mai parcurge 45 de minute până la școala privată unde învățau cele două.

Citește și:

"Le-am spus tuturor că pentru fiecare am să fac când vine momentul. Rebecca avea nevoie. De ce? Era la facultate, trebuia să o ajutăm să ajungă mai sus, meseria pe care și-a ales-o ea este o meserie foarte grea, avea nevoie de ajutor, are nevoie de finanțare, are nevoie să stea între oameni influenți. Vrea să facă tot felul de nebunii și ai nevoie de bani. A vrut să-și facă o colecție de haine, i-am dat bani”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.