Setari Cookie-uri

Drama neștiută a lui Mihai Trăistariu! Nepoata lui este dată dispărută de doi ani. Familia o caută neîncetat

Mihai Trăistariu trece printr-o dramă greu de gestionat. Nepoata lui a dispărut fără urmă de doi ani. Familia a încercat în zadar să dea de urma ei, însă fără rezultat. Sora artistului nu mai poate să doarmă noaptea de dorul copilului său.

Mihai Trăistariu ascunde o adevărată dramă. Nepoata lui, cea de care a avut grijă în copilărie a dispărut fără urmă. Tânăra de 30 de ani este de negăsit de mai bine de doi ani, iar familia artistului a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a afla orice mic amănunt despre viața fetei.

Se pare că Mihai Trăistariu are parte de multe momente dificile în viață, iar recent artistul și-a găsit curajul și a spus tot ceea ce avea pe suflet. Cântărețul ascunde în spatele zâmbetului său o mare durere și un dor care nu poate fi stopat de nimeni și nimic. Nepoata lui Trăistariu a dispărut, iar de doi ani de zile familia nu știe nimic despre tânăra de 30 ani.

Cântărețul a mai mărturisit că sora sa este cu moralul la pâmânt și nici noaptea nu mai are somn de dorul fiicei sale. Ea a încercat în toți acești ani să o găsească pe tânără, dar fără niciun rezultat concret.

Citește și:

„Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu i-a dispărut fata. O fată mare, de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani. Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei”, a declarat Mihai Trăistariu, scrie spynews.ro

Artistul crede că cel mai probabil fata a intrat în depresie după ce a divorțat de soțul ei și că ea nu mai vrea să vorbească cu nimeni. Nepoata lui Mihai Trăistariu studia în Germania, ulterior mutându-se în America alături de cel cu care s-a căsătorit.

Sora artistului a mers până în SUA pentru a da de urma fiicei sale, însă s-a întors singură în țară, cu inima deznădăjduită.

"Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Este nepoata mea, pe care am crescut-o, făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe What’s App… nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole”, a mai zis Mihai Trăistariu.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.