Setari Cookie-uri

Lidia Buble, incident în trafic! Momentul a luat-o pe nepregătite pe artistă și le-a împrtășit fanilor ce a putut să pățească

Lidia Buble are o relație extrem de strânsă cu fanii ei, astfel că artista le-a împărtășit astăzi momentele prin care a trecut în trafic. Chiar dacă a fost primul incident la volan, artista a știut exact ce să facă și a acționat la momentul oportun.

Lidia Buble este o artistă extrem de deschisă și le vorbește mereu prietenilor ei virtuali despre evenimentale din viața sa. De acastă dată, cântăreața le-a mărturisit internauților și un moment mai puțin plăcut, în drumul ei spre Deva.

Lidia Buble a plecat din București spre Deva pentru a-l lua pe Bubly, cățelul ei, de acasă de la părinții săi. Extrem de entuziasmată să își ia înapoi acasă animalul de companie, artista a plecat val-vârtej către casa părinteasă. La un moment dat însă, Lidia a fost nevoită să tragă pe dreapta, asta după ce și-a dat seama că mașina ei are anumite probleme și nu o mai putea conduce bine.

Imediat cum a coborat de la volan, artista a văzut că are pană la una din roțile din față, astfel că a sunat imediat la o echipă de specialiști care s-au deplasat imediat la locul unde se afla. Roata de la mașină a fost umflată, iar Lidia a ținut să îi mulțumească celui care a venit să o salveze din această încurcătură neplăcută.

Citește și:

Cu mașina pusă la punct, cântăreața a plecat în siguranță spre locul natal, de unde și-a recuperat patrupedul.

"Surpriză! Azi am avut și primul meu incident în trafic cu mașina. Mă duceam spre Deva să-l iau pe Bubby acasă și am făcut pană. (...) Oricum după ce fac pana, mă pot pune din nou la drum. Asta se poate întâmpla oricând și oricui, aia e. ", le-a povestit Lidia Buble fanilor săi de pe Instagram.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.