Setari Cookie-uri

Elly de la MPFM a născut! Partenera lui Cristian Șonea a devenit pentru prima dată mămică și a publicat prima fotografie

Elly și Cristian Șonea de la MPFM au devenit ieri părinți pentru prima dată. Proaspăta mămică a postat marele anunț pe Instagram, acolo unde a vorbit despre suportul pe care l-a avut din partea lui Cristian în timpul nașterii, totul decurgând exact așa cum a visat.

Elly și Cristian Șonea sunt cei mai fericiți în aceste zile, asta pentru că ieri a venit pe lume fetița lor, copilul pe care îl așteaptau de multă vreme. Elly a fost cea care a postat anunțul cu privire la mărirea familiei sale, dar le-a oferit internauților și prima fotografie cu cea mică.

Fericiți din cale afară, Elly și Cristian au pozat cu zâmbetul pe buze, asta în timp ce micuța lor stătea atașată la sân, dovadă că Elly îi oferă lapte matern fetiței sale. Experiența nașterii a fost una încărcată de emoții, dar a decurs exact așa cum și-a dorit proaspăta mămică.

Elly a născut în apă și l-a avut mereu alături pe Cristian, cel care a încurajat-o și i-a oferit tot suportul său în acele momente unice.

"22.02.2022 La ora 1:41 a venit pe lumea fetița noastră perfect sănătoasă. Suntem atât de copleșiti de emoții și inundați de oxitocină Mulțumim, Doamne! Am trăit momente magice împreună. @shoneachristian11 a fost tot timpul lângă noi și ne-a susținut . Fără el nu știu cum am fi făcut față! TE IUBIM! Va recomand și vouă sa faceți tot posibilul sa nașteti alături de partener. E incredibil sentimentul. Am născut natural în apa, fără rupturi sau epiziotomie. Totul a fost ca un vis devenit realitate”, a transmis Elly de la Mireasă pentru fiul meu.

Citește și:

Elly va mai sta în spital pentru câteva zile, apoi cei trei vor pleca în noua formulă acasă pentru a-și începe noua viață.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.