Setari Cookie-uri

Lidia Buble și-a schimbat poza de profil de pe toate conturile sale cu una neagră. Ce a pățit artista?

Lidia Buble și-a înspăimântat fanii de pe rețelele de socializare, asta după ce și-a schimbat poza de profil cu una neagră. După ce mii de persoane i-au transmis condoleanțe, Lidia Buble a dezvăluit misterul.

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste autohtone, însă se pare că vedeta are parte de momente mai puțin plăcute în viața sa. Recent, Lidia Buble și-a schimbat poza de profil de pe toate conturile sale de socializare cu una neagră, iar fanii s-au arătat imediat îngrijorați de starea vedetei.

După gestul său, Lidia Buble a primit numeroase mesaje cu "Condoleanțe", dar și încurajări pentru a trece cu bine peste perioada grea. Deși internauții au crezut că artista este în doliu, din fericire nu este vorba despre așa ceva.

Potrivit spynews.ro, Lidia Buble și-a schimbat poza de profil cu una neagră pentru că își dorește să ia o pauză de la tot ce înseamnă social media și să se ocupe de sufletul său. PR-ul artistei a declarat că Lidia își face un "detox" de la tot ce înseamnă lumea mondenă și s-a hotărât să renunțe pentru o perioadă la activitatea sa de pe internet.

Citește și:

Se pare că Lidia Buble are nevoie de momente de liniște și de relaxare, astfel că fanii ei nu vor mai auzi nimic de ea pentru o bună perioadă de timp.

Internauții pot să stea liniștiți, starea de sănătatea a Lidiei și a familiei sale este una cât se poate de bună și nimic nu i-a umbrit fericirea și buna dispoziție a artistei. Totuși, ca orice om, și Lidia Buble are nevoie de o pauză pentru a se regăsi.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.