Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan a cerut ordin de restricție împotriva lui Reghecampf! Impresarei îi este teamă pentru viața sa

Anamaria Prodan susține că a fost amenințată cu moartea și a cerut ajutorul autorităților. Sexy-impresara dorește un ordin de restricție împotriva fostului soț și declară că Laurențiu Reghecampf este un pericol atât pentru ea, cât și pentru copiii ei.

Scandalul Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf este departe de a se fi încheiat! Divorțul celor doi este pe prima pagină a ziarelor mondene, iar pe zi ce trece tensiunea dintre ei capătă o amploare și mai mare.

Recent, sexy-impresara s-a adresat autorităților pentru că, spune ea, îi este teamă pentru viața sa. Se pare că Anamaria Prodan a cerut un ordin de restricție împotriva celui cu care s-a iubit 15 ani. Laurențiu Reghecampf este acuzat de fosta sa parteneră că are un comportament violent și că o jignește în repetate rânduri. Mai mult, Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf ar fi amenințat-o cu moartea de mai multe ori.

Anamaria Prodan a ajuns să îi fie frică pentru viața sa și speră ca autoritățile să ia cea mai bună decizie în ceea ce o privește.

Citește și:

”Acum am plecat de la sediul Poliției, am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie să se apropie de mine, nici de copii, până în momentul până când nu se termină această nenorocire. Consider că e mai bine să stăm foarte departe unul de celălalt că primesc zeci, mii de mesaje de amenințare, oamenii de la Poliție au văzut, înjurături, amenințări, că ne omoară în casă”, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Anamaria Prodan știa că este înșelată

Anamaria Prodan a declarat că știa că este înșelată, însă nu a crezut niciodată că Laurențiu Reghecampf își va lăsa familia pentru a fi cu amanta sa. Sexy impresara a mai spus că de foarte mulți ani se întâmplă ca încă actualul ei soț să plece la alte femei.

Citește și:

”Ca să ajungi în asemenea hal încât să-ți pierzi familie, reputație, meserie și să ajungi de râs internațional, nu doar în România. El zicea hai să cumpărăm, mașină, casă, un business, iar eu îl credeam, însă el investea în femei. Eu Anamaria Prodan, soția ta, care zic eu că e unică, că el a avut o soție unică, ca tu să ajungi de râsul fotbalului românesc”, a zis ea pentru Antena Stars.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.