Setari Cookie-uri

Nasrin Ameri, planuri mărețe de viitor. Ce are în plan vedeta după ce a plecat de la matinalul de la Antena Stars?

Nasrin Ameri a început un nou capitol al vieții sale și a mărturisit pentru prima dată care sunt planurile sale de viitor. Frumoasa prezentatoare tv nu a renunțat la televiziune, însă are idei îndrăznețe pentru următoarea perioadă.

Nasrin Ameri a surprins pe toată lumea la finalul anului trecut, atunci când și-a anunțat demisia de la matinalul pe care îl modera de 8 ani, de la Antena Stars. Vedeta a simțit nevoia unei schimbări, iar acest lucru a făcut-o să spună "Adio" emisiunii care a consacrat-o.

În tot acest timp, frumoasa prezentatoare tv s-a ocupat de ea și a lăsat deoparte lumea mondenă. Totuși, pasiunea pentru televiziune nu moare atât de ușor, astfel că Nasrin Ameri are de gând să revină în viitorul apropiat pe micile ecrane.

Recent, Nasrin Ameri a fost invitată într-o emisiune, unde a vorbit despre viața sa și despre proiectele pe care urmează să le desfășoare în curând.

“Am încheiat un capitol și deschid altul. Sunt 100% convinsă. Am de gând și îmi doresc din suflet, chiar de săptămâna viitoare, o să încep un proiect online. Asta e viitorul. Da, trebuie să spun asta, urmează și alte proiecte în televiziune. Acum, pentru că am perioada asta de respiro, o perioadă scurtă, după ce voi reîncepe în televiziune, am de gând să mă focusez și pe partea asta, să creez cât mai mult, pentru că eu consider că se poate, există treaba asta”, a dezvăluit vedeta, în emisiunea lui Dan Capatos.

Citește și:

Așadar, Nasrin Ameri va putea fi urmărită pe Youtube, acolo unde va începe o serie de podcasturi. Vedeta a recunoscut că are emoții, mai ales că va concura cu nume grele ale emisiunilor de pe Youtube, precum Cătălin Măruță sau Codin Maticiuc.

“De săptămâna viitoare o să încep primele filmări. O să fie o emisiune pe YouTube. Am fost puțin sceptică, sunt Măruță, Codin, care a făcut milionul (de vizualizări, n.red.) cu Prodan. Eu fac singură podcast-ul”, a mai precizat Ameri Nasrin.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.