Setari Cookie-uri

Despre iubirea care poate muta munții. Iubirea față de propriul copil

Un copil umple un gol în inima ta pe care nici nu știai că îl ai, iar viața capătă un alt sens de când devenim părinți. Se spune că atunci când ai un copil, zilele sunt lungi, iar anii trec așa de repede...

Nu există sentimente mai profunde și mai autentice decât cele pe care le purtăm copiilor noștri. Toată lumea declară acest lucru și toată lumea are dreptate.

Din clipa în care în viața ta intră un pui de 3 kilograme, totul se schimbă, totul se resetează, iar trăiri pe care le aveai ascunse bine în interiorul tău, ies acum la suprafață și te transformă radical.

Iubirea necondiționată este ceea ce au nevoie oamenii. Siguranță, armonie, empatie, blândețe, toate acestea vin la pachet cu dragostea pe care i-o porți propriului tău copil. Nu există ceva mai presus de atât, fiindcă iubirea pentru propriul copil te face să muți și munții din loc.

Un copil umple un gol în inima ta pe care nici nu știai că îl ai, iar viața capătă un alt sens de când devenim părinți. Se spune că atunci când ai un copil, zilele sunt lungi, iar anii trec așa de repede...

Citește și:

A fi un părinte conștient este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui om, iar prin privirea celui mic te poți vedea pe tine...vulnerabil dar hotărât, protector și grijuliu, iubitor și gata oricând să îți aperi tot ceea ce ai mai de preț, puiul de om, sânge din sângele tău.

Niciodată nu vei iubi mai mult și mai profund. Niciodată nu vei mai iubi ca înainte, asta pentru că acum cunoști ce înseamnă cu adevărat dragostea necondiționată.

De Dragobete, fie că ești părinte singur sau, te invităm să celebrezi dragostea în toate formele sale. Pe departe, cea mai vindecătoare iubire este cea pentru copilul tău. Nu îți trebuie o zi specială pentru a-i spune „Te iubesc”, nu îți trebuie o sărbătoare anume pentru a-l ține strâns la piept, așa că bucurați-vă pur și simple de prezent, de legătura voastră unică.

Citește și:

În încheiere, vă doresc să iubiți și să vă iubiți, să înțelegeți că dragostea copilului vostru va rămâne pentru totdeauna, iar voi sunteți responsabili ca această legătură să fie una sănătoasă și armonioasă.

Cu o seară în urmă, fetița mea mi-a spus următoarele: "Mereu mi-am dorit o mămică ca tine. Ești cea mai bună mămică dintre „toți” mămicii. Te-am căutat peste tot și te-am găsit. Sfârșit." Iar asta mi ce pare cea mai minunată declarație pe care puteam să o primesc vreodată.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.