Setari Cookie-uri

Rugăciune pentru înmulțirea păcii și a dragostei de semeni. De citit în aceste zile tulburi și nu numai!

În aceste vremuri tulburi, oamenii credincioși apelează la puterea rugăciunii. Toată lumea își dorește pace și încetarea cât mai rapid cu putință a războiului care a produs deja victime de ambele părți.

Puterea rugăciunii este una dintre cele mai mari unelte creștine pe care oamenii o folosesc în momente critice. Din păcate, războiul început de Rusia ieri are deja primele victime, printre soldați și civili, oamenii mor nevinovați, în timp ce lupta pentru putere ăi orbește pe cei responsabili de popor.

În aceste vremuri tulburi, mulți oameni se bazează pe Divinitate și se strâng pentru a cere împreună ajutorul, prin rugăciuni pentru pace și pentru dragostea dintre oameni. Iată una dintre rugăciunile puternice pentru încetarea conflictelor și restabilirea păcii:

Doamne, Dumnezeul nostru, Săditorul dragostei, Împărțitorul păcii și Dătătorul bunei înțelegeri, dăruiește-ne nouă dragostea Ta, care este împlinirea legii Tale. Dă-ne să cugetam același, întru Hristos Iisus, și să ne primim sufletește unii pe alții în dragoste, precum și Unul-Născut Fiul Tău ne-a pe noi. Dă-ne să ne purtăm sarcinile unii altora și să slujim unii altora într-un cuget, ca sa împlinim legea lui Hristos cu toată bunăvoința, izbăvindu-ne de ură, de răutate, de dezbinare, de asuprire și de toată lucrarea celui viclean. Că Tu ești Dumnezeul păcii, al înțelegerii și al îndurărilor și Ție slavă înălțăm, Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin. (Sursa: doxologia.ro)

Citește și:

Fie ca războiul să se termine și ca pacea să vină peste oamenii greu încercați!

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.