Setari Cookie-uri

UPDATE: Primele declarații ale lui Mircea Lucescu după ce s-a întors în România, după ce a părăsit Ucraina

Mircea Lucescu nu vrea și nici măcar nu s-a gândit vreo secundă să părăsească Ucraina. Antrenorul consideră că dacă ar pleca din fața pericolului le-ar da un exemplu negativ jucătorilor și tuturor acelora care cred în echipa de fotbal antrenată de el.

UPDATE: Mircea Lucescu s-a întors în România, de teama războiului care este tot mai violent de la o zi la alta. Deși, inițial, antrenorul nu a vrut să părăsească Kiev, oraș care îi devenise a doua casă, conflictele tot mai aprinse între armata rusă și cea ucraineană l-au făcut pe Lucescu să părăsească de urgență Ucraina.

Antrenorul a ajuns sâmbătă dimineața în România, alături de ceilalți colegi din staff-ul său de la Dinamo Kiev.

"Nu vreau să dau niciun interviu pentru că orice aș zice s-ar interpreta acolo. Am plecat de la baza de antrenament pe la ora 6 dimineața așa că nu am văzut prea multe”, a spus Mircea Lucescu, pentru ProSport.

UPDATE: Mircea Lupescu s-a întors astăzi în România.

Deși pericolul este cât de poate de real în capitala Ucrainei, Mircea Lucescu a declarat că ar fi un laș dacă s-a întoarce acum în România. Antrenorul de 76 de ani nu vrea să părăsească țara în care locuiește de câțiva ani și speră că în curând vor înceta conflictele.

Citește și:

"Deocamdată stau și aștept să văd ce se întâmplă. Sâmbătă trebuia să jucăm cu Inhulets Petrove, locul 14, la Kiev, dar să vedem.[...]

Vai de capul nostru ce ne este dat să trăim! N-aș fi crezut niciodată că mai este posibil așa ceva. Lumea așteaptă, ce să facă?! Totul depinde de ruși, nu de ucraineni, că nu ei atacă. Să vedem și ce efect au sancțiunile astea internaționale date rușilor. Dacă au efecte.

Cum să vin în România?! Păi să plec așa...Eu nu sunt laș! Nu am plecat nici când a început nebunia în Donețk, în 2014. Nu pot să fac așa ceva. Aș da un exemplu negativ pentru toată lumea, de frică, de panică, de neseriozitate. Cum să fac așa ceva?! Să sperăm că n-o să fie nimic și se vor potoli oamenii ăștia mari și fără minte. Să sperăm că o să le vină mintea la cap”, a declarat Mircea Lucescu pentru Fanatik.

Citește și:

    Serhiy Sydorchuk, căpitalul lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev a postat un mesaj pe Instagram despre vremurile tulburi cu care țara sa se confruntă în această perioadă.

    "În vremuri atât de grele, îi susțin pe toți cei care luptă pentru a păstra independența țării. Le mulțumesc băieților noștri din zona de război, diplomaților și compatrioților care fac totul pentru ca Ucraina să existe ca stat independent. Glorie, Ucrainei!".

    Vizionare placuta


    Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.