Setari Cookie-uri

15 mesaje de 8 martie

Se apropie 8 martie, iar dacă nu știi ce mesaj emoționat să îi transmiți soției, mamei sau surorii tale, noi îți venim în ajuto-15 mesaje frumoase pentru ziua femeii!

Mesaje de 8 martie pentru mama

Orice copil din lume și-ar dori să aibă o mamă ca tine! Suntem cei mai norocoși să te avem! La mulți ani, mama!

De când eram copil, te-am admirat pentru tot curajul, determinarea și frumusețea ta! Ești un exemplu pentru mine, mama și așa vei rămâne! Te iubesc!

Sunt un om mai bun și mai frumos datorită ție, mama! M-ai crescut cum ai știut tu mai bine și m-ai învățat cum să nu-mi plec niciodată capul. Mulțumesc pentru tot! La mulți ani, mama!

La mulți ani, mama! Nu ți-o spunem prea des, dar apreciem cu adevărat tot ceea ce faci pentru noi zi de zi. Tu ești cea care ține unită familia noastră!

De ziua mamei, îmi doresc să îți amintesc că ești cea mai bună mamă din Univers! Îți mulțumesc pentru tot- pentru toată grija și toată dragostea cu care m-ai copleșit! Te iubesc mult, mama! La mulți ani!

Citește și:

Mesaje frumoase de 8 martie

Sunt fericit că ești în viața mea! Te iubesc până la stele și înapoi! La mulți ani de 8 martie!

Primăvară începe cu tine! La mulți ani de 8 martie, draga mea! Ești o persoană capabilă să mute munții din loc și să construiască alții! Ne mândrim cu tine și te iubim mult!

Ești genul de persoană cu care oricine și-ar dori să fie prieten. Norocul a fost de partea mea, iar tu te-ai oprit la mine. De când suntem prieteni, viața mea s-a schimbat radical în bine! La mulți ani de 8 martie!

O zi de primăvară superbă și delicată, exact așa cum ești tu! Să ai parte numai de soare în suflet! La mulți ani de 8 martie!

O femeie ar trebui să fie frumoasă, delicată, dar și puternică. Acest contrast rar eu l-am întâlnit la tine și m-ai cucerit! O primăvară superbă îți doresc și la mulți ani de 8 martie!

Citește și:

Mesaje pentru ziua femeii

Faptul că am ocazia să te iubesc și să râd alături de tine în fiecare zi, mă face cel mai fericit din lume! Te iubesc!

Am avut milioane de vise de-a lungul vieții, însă tu ai rămas constant cel mai important vis al meu! Te iubesc enorm! La mulți de ani de ziua femeii!

8 martie să îți aducă în suflet cu adevărat primăvara: parfum amețitor, soare blând și vânt șuierător! Ești cea mai puternică femeie pe care am întâlnit-o! La mulți ani de ziua femeii!

Primăvara este anotimpul veseliei, al culorilor și al florilor superbe- Așa cum tu ești o floare pentru noi! Te iubim mult! La mulți ani, draga noastră, de ziua femeii!

Am să te iubesc până la finalul vieții mele! Îți mulțumesc pentru blândețe, pentru sprijin, pentru când știi că pierd situația de sub control și mă ajuți! Ești minunată și te iubesc! La mulți ani de 8 martie!

Citește și:

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.