Setari Cookie-uri

Romii au capturat un tanc rusesc, în mijlocul nopții, în Ucraina. Ucrainenii le țin piept rușilor în cea de-a cincea zi

Ucrainenii rezistă eroic în fața atacurilor Rusiei, iar inclusiv localinicii contribuie la demascarea planurilor armatei ruse. Recent, romii dintr-un sat din regiunea Herson au capturat pe timp de noapte un tanc rusesc, lasând-i pe invadatorii ruși să se descurce așa cum pot.

Romii din Ucraina își apără țara așa cum pot și vin în sprijinul armatei ucrainene. Recent, într-un sat din regiunea Herson, un grup de romi a capturat pe timp de noapte un tanc tusesc, lăsându-i pe invadatori să se descurce așa cum pot.

În noaptea de 27 februarie, romii din Ucraina și-au arătat susținerea față de pământul lor natal și au capturat tancul rușilor, aflat în satul Liubimovka. Deși inițial au circulat zvonuri potrivit cărora romii au furat tancul inamicilor, de fapt aceștia s-au luptat cu trupele invadatoare și i-au lăsat pe ruși pe jos.

Curajul ucrainenilor în lupta cu rușii

Curajul ucrainenilor este astăzi admirat de o lume întreagă, iar forța și determinarea cu care își apăra patria sunt exemplele unor oameni pentru care țara reprezintă totul și pentru care ar risca orice. Astfel, un alt eveniment produs în orașul Koriukivka demonstează că ucrainenii sunt un popor pentru care nu există "imposibil".

Citește și:

În regiunea Cernihiv, orașul Koriukivka, zeci de localnici s-au pus în fața unui tanc al armatei ruse, fortându-i pe soldații ruși să se retragă. Ucrainenii s-au pus fără pic de frică în fața tancului și au oprit înaintarea vehiculului militar.

Un alt episod care a stârnit hohote de râs a fost acela în care un șofer ucrainean a filmat o scenă în care soldații ruși au rămas fără combustibil. Invadatorii au rămas cu tancul în drum și așteptau ajutoare pentru a înainta spre Kiev. Văzând penibilul situației, șoferul ucrainean i-a întrebat pe soldați dacă au nevoie să fie tractați înapoi în Rusia.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.