Setari Cookie-uri

Doi îndrăgostiți din Kiev și-au jurat iubire în ziua în care a început războiul. Cununia a avut loc în timp ce răsunau sirenele

Dragostea este mai presus decât orice război, iar orice bătălie este dusă cu mai mult curaj în doi. Asta s-au gândit și doi îndrăgostiți din Kiev care în ziua izbucnirii războiului și-au unit destinele.

Iubirea nu cunoaște frica, iubirea nu cade niciodată. Doi tineri îndrăgostiți din Kiev nu au mai stat să se gândească atunci când sirenele care îi anunțau începerea războiului au început să sune de zor în oraș. Cei doi s-au dus la biserică și și-au unit destinele într-o ceremonie unică, care i-a legat sufletește, pe viață.

„A fost foarte înfricoșător”, a spus Arieva, care s-a căsătorit cu partenerul ei la mănăstirea Sf. Mihail din Kiev, relateza CNN.

Cu siguranță nu așa își imaginau cei doi tineri ziua cea mare, însă nimic nu i-a oprit din a-și jura iubire pe viață. Cuplul avea nunta planfificată pe 6 mai, iar ulterior petrecerea ar fi avut loc pe o terasă cu vedere la râul Nipru.

Toate visele lor s-au spulberat într-o noapte, atunci când Putin a anunțat invazia asupra Ucrainei, iar atacul a început încă de dimineață cu rachete și bombardamente ce au pus pe jar mii de ucraineni.

Citește și:

Arieva și partenerul său au declarat că s-au hotărât să facă acest pas pentru că nu se știe niciodată ce le rezervă viitorul.

„Situația este grea. Vom lupta pentru pământul nostru. Putem muri și am vrut doar să fim împreună înainte de toate astea”, a spus tânăra căsătorită.

După nuntă, cei doi s-au dus să își apere țara împreună cu mult curaj și tinându-se de mână, așa cum speră să o facă o viață întreagă și de acum încolo.

„Trebuie să ne apărăm țara. Trebuie să protejăm oamenii pe care îi iubim și pământul pe care trăim”, a spus ea.[...] Sper doar că totul va merge normal și vom avea pământul nostru, ne vom păstra țara în siguranță și fericită fără ruși în ea”, a mai spus tânăra, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.