Setari Cookie-uri

Anunțul înduioșător făcut de Ștefan Mandachi pentru refugiații din Ucraina

Ștefan Mandachi și-a arătat încă din primele clipe sprijinul pentru refugiații din Ucraina și este în continuare una dintre cele mai influente personalități care ajută oamenii care au fugit din calea războiului. Recent, omul de afaceri a postat un mesaj înduioșător pe pagina sa de socializare.

Ștefan Mandachi se numără printre personalitățile autothone care și-au arătat sprijinul față de refugiații Ucrainei încă din prima zi a războiului. Un om cu suflet mare, dar și un iubitor cunoscut al animalelor, Ștefan Mandachi și-a pus la dispoziție toate resursele pentru a veni în sprijinul celor aflați în nevoie.

Astfel, omul de afaceri le-a oferit o masă caldă tuturor refugiaților care au trecut pe la restaurantul său din Suceava. Ulterior, Mandachi și-a pus la dispoziție hotelul său, acolo unde sute de femei și copii au găsit un loc în care să se odihnească și să aibă parte de momente de liniște. Mai mult, omul de afaceri a anunțat că în hotelul său animalele refugiaților sunt binevenite.

Ștefan Mandachi a postat pe contul său de Facebook câteva poze cu primele animale cu care refugiații au plecat din calea războiului. El a anunțat că toate animalele sunt binevenite în hotelul său din Suceava și beneficiază de cele mai bune condiții.

Citește și:

"️Anunț faptul că toți ucrainenii că pot veni la hotelul nostru din Suceava cu animale de companie! Apă, mâncare, odihnă, adăpost! Adresa: Mandachi Hotel & Spa, str. Sofia Vicoveanca 106, Suceava.

Aceasta este o pisică refugiată din Harkov, cel mai bombardat oraș din Ucraina. S-a încăpățânat să supraviețuiască. Acum este în siguranță la Hotelul Mandachi din Suceava.

Proprietarul lui (și cel mai bun prieten al său) mi-a spus că a dormit până în vamă deși a trecut prin foc.

Acum a ajuns la Suceava, am vorbit cu proprietarul lui (tot supraviețuitor), care îl iubește enorm. Mi-a spus ca pisica este foarte aroganta și nu acceptă prea multe cuvinte de laudă, dar că este foarte fericit că a scăpat teafar.[...] La Hotel Mandachi găzduim toate animalele refugiate, fără excepție.", a scris omul de afaceri pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.