Setari Cookie-uri

Ștefan Mandachi, imagine emoționantă cu doi refugiați ucraineni: Așa arată dragostea, fie că e război sau pace

Ștefan Mandachi își arată în continuare suportul față de refugiații ucraineni și le oferă cazare gratuită la hotelul său din Suceava. Recent, omul de afaceri a surprins o scenă emoționantă între doi refugiați, subliniind faptul că nimic nu este mai presus decât dragostea.

Ștefan Mandachi este un om de afaceri care merită toată aprecierea celor din jur, asta pentru că de-a lungul timpului s-a implicat în diverse proiecte umanitare, dar și în diverse campanii pentru ajutarea animalelor, fiind un cunoscut iubitor al ființelor care nu cuvântă.

De când a început războiul, iar ucrainenii au fugit din calea sa în România, Ștefan Mandachi a fost cel care și-a oferit serviciile în scopul ajutorării celor care au atât de multă nevoie. Astfel, în hotelul său din Suceava sute de ucrainenii au găsit un loc cald și primitor în care să se odihnească. Mai mult, omul de afaceri le-a asigurat tuturor celor veniți la hotelul său, dar și la restaurantul pe care îl deține în Suceava, o masă caldă și un mediu în care să se simtă bineveniți și în siguranță.

Citește și:

După ce a publicat o serie de fotografii cu patrupedele refugiaților aflate la el în hotel, acolo unde animalele beneficiază de îngrijire și condiții excelente, acum, Ștefan Mandachi i-a emoționat pe internauți cu o fotografie menită să atragă atenția asupra celei mai puternice forțe din Univers, dragostea.

"O fotografie devastatoare cu doi refugiați ucraineni care au ajuns la Suceava pe 28 februarie 2022 la Hotelul Mandachi. așa arată dragostea, fie că e război sau pace.", a scris omul de afaceri pe contul său de socializare.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.