Mesaje de 8 martie pentru mama. 8 martie se apropie cu pași repezi, iar cu această ocazie, fiecare femeie merită să fie fericită, împlinită și apreciată de cei din jurul său. Mai mult decât atât, atunci când nu știi ce să le oferi, încearcă să le spui un mesaj special și din inimă. Iată cele mai frumoase mesaje de 8 martie!

Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!” Retail jobs

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

”Chipul tau e ca un cer senin,
Eu la tine cu multumiri vin,
Tu esti fiinta cea mai draga
Din aceasta lume intreaga.”

De ziua scumpa care vine, mămica mea.. eu iti urez noroc si bine, margaritare-n calea vietii, succes in anii tineretii si pe aripa primaverii primeste dragostea si dorul”.

„Iubită MAMĂ, ești singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna …NECONDIȚIONAT. Doar tu, mama mea! La mulţi ani!

”Tu ești cea care mă iubești fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea!”

Mesaje de 8 martie pentru mama

Cu prilejul acestei zile țin să îți mulțumesc, dragă mamă, pentru toată dragostea și dăruirea cu care m-ai crescut. Te prețuiesc și te voi iubi la nesfârșit. La mulți ani!

Chiar dacă nu îți pun zilnic, azi, de 8 martie, vreau să te asigur de toată iubirea și de tot respectul meu, mama mea iubită! La mulți ani și o zi cu soare îți doresc!

La mulți ani, iubită mamă! Să ai o viață liniștită și plăcută asemenea unei primăveri fără sfârșit! Îți trimit acest mesaj de 8 martie pentru a-mi mărturisi dragostea pe care ți-o port.

Vizionare placuta

123
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: