Draga mamica mea, primavara calda sa fie in sufletul tau toti ce-ti doresti si multe multumiri si iti mai multumesc ca ai avut grija de mine cu atata atentie .Te iubesc din tot sufletul Retail jobs

Singura persoana care va avea intotdeauna incredere in mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna … intotdeauna mama mea! La multi ani de 8 martie!

Atunci cand am deschis ochii pentru prima data, te-am vazut pe tine MAMA! Iti multumesc pentru tot! Te iubesc! La multi ani, MAMA!

Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari pentru tine, mamico! La multi ani de 8 martie!

Sper ca 8 martie va fi ca o raza de soare pentru tine si ca florile de la mine vor umple casa cu ganduri vesele. La multi ani, mamica mea!

Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA. Acum, ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer La multi ani, MAMA!

Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu esti intreaga lume! La multi ani!

Tu, mama mea draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept. Noi iti multumim si te iubim. La multi ani de Ziua Mamei!

Mama, te iubesc. Esti unica, esti primavara mea insorita! La multi ani de 8 martie!

Draga mama, de ziua mamelor eu iti urez multa sanatate si sa te bucuri de toti cei ce te inconjoara! La multi ani de 8 martie!

Draga mama, o primavara calda sa fie in sufletul tau. Iti multumesc ca ai avut grija de mine cu atata atentie.Te iubesc din tot sufletul! La multi ani de 8 martie!

Din suflet iti daruiesc, ca in fiecare an, firavul martisor si odata cu el toata dragostea ce ti-o port. Te iubesc, mama! La multi ani de 8 martie!

Draga mama, azi de ziua ta vreau sa iti spun ceva: iti multumesc pentru grijile avute noptile pierdute si iti mai spun ceva te iubesc cu toata inimioara mea.

Mama – lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa! Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!

La multi ani, mama! Esti minunata si vreau sa impart cu tine ce am mai de pret. Iata de ce m-am gandit sa-ti trimit copiii vreo luna.

De 8 martie vreau să îți dau în dar toată dragostea mea, așa cum mi-ai dat și tu mie tot ce ai avut mai bun. La mulți ani plini de împliniri, mama mea dragă! Să zâmbești mereu, iar fruntea să nu-ți fie brăzdată de niciun rid.

Iubită mamă, astăzi este despre tine și puterea de a iubi. M-ai crescut frumos, iar pentru asta vreau să îți mulțumesc. La mulți ani, mamă, femeie, soție și suflet de copil. Te iubesc la infinit!

Sursă foto: Evgeny Atamanenko/ Shutterstock

Vizionare placuta

123
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: