Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu, prima reacție după anunțul lui Pepe cum că va deveni în curând tată pentru a treia oară

Oana Zăvoranu și Pepe au avut o frumoasă poveste de dragoste, care însă s-a terminat cu mult scandal. La ani buni de când cei doi au divorțat, Oana Zăvoranu a comentat știrea cu privire la faptul că Pepe va deveni din nou tată pentru a treia oară.

Scandalul dintre Oana Zăvoranu și Pepe a fost extrem de mediatizat acum mai bine de 10 ani, iar cei doi și-au mai aruncat de-a lungul timpului cuvinte grele. Recent, prima soție a lui Pepe a reacționat la anunțul făcut acum câteva zile de artist.

Pepe și-a anunțat fanii veniți la concertul său din Capitală că va deveni în foarte scurt timp tată pentru a treia oară, iar iubita sa, Yasmina Ody va aduce pe lume un băiețel.

Cum Oana Zăvoranu nu putea sta departe de a reacționa la un astfel de anunț, vedeta a avut o primă reacție pe contul său de Instagram. La insistențele fanilor, Oana a răspuns că ceea ce face fostul său soț nu o interesează câtuși de puțin.

"Pascu este cel mai neinteresant subiect pentru mine. Eu nu traiesc în trecut ci în prezent și in viitor", a scris Oana Zăvoranu pe social media.

Citește și:

Oana Zăvoranu, căsătorită cu Alex Ashraf

După divorțul tumultuos, Oana Zăvoranu și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Alex Ashraf. Cei doi se iubesc nebunește, iar acum 5 ani și-au legat destinele printr-o ceremonie discretă, departe de ochii presei.

„La mulți ani, iubitul meu. Îți doresc tot binele din lume, sănătate și fericire infinită alături de noi, mică ta familie care te iubește și te prețuiește enorm. Să îți (ne) dea Dumnezeu putere de a realiza numai lucruri unice și mărețe așa cum meriți pe deplin. Nimic nu ajută mai mult un om decât DRAGOSTEA ADEVĂRATĂ… și tu ai parte de ea din plin alături de noi. Te iubesc, Puiul meu, Ești sufletul meu, ești Pufarina mea și «tată» pentru atâția copii blănoși. Te iubim”, i-a scris Oana Zăvoranu partenerului ei, acum doi ani, cu ocazia zilei sale de naștere.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.