Setari Cookie-uri

Elena Cârstea, griji pentru fiicele sale. Fetele adoptive lucrează în armată și își fac cu plăcere meseria

Elena Cârstea s-a arătat îngrijorată pentru fiicele sale care lucrează în armată. Sopranei îi este teamă pentru viața lor, însă nu le-a oprit niciodată din a face ceea ce și-au dorit să facă.

Elena Cârstea își iubește extrem de mult cele două fiice, iar în această perioadă, mai tare ca niciodată, artista se teme pentru fetele sale.

Celebra artistă a adoptat acum mai mulți ani două fetițe, pe Adriana și pe Sandra.Cele două surori au urmat cariera militară și își exercită cu mândrie și devotament atribuțiile din cadrul armatei.

Recent, artista s-a declarat îngrijorată de contextul în care Europa de Vest se află, mai ales că cele mai importante persoane din viața sa sunt în prima linie, gata să apere țara la nevoie.

„Orice e periculos, dar măcar are o bază, asta au vrut să facă, eu nu le-am forțat pe niciuna dintre ele, le-am zis, cu ce vă alegeți, cu aia rămâneți. S-au luat una după alta, nu ai ce să le faci. Adriana e foarte bine, e deșteaptă rău! Îi merge mintea bine de tot! Sandra este foarte descurcăreață, dar Adriana este foarte deșteaptă”, a mărturisit Elena Cârstea, scrie spynews.ro

Citește și:

Cu toate că îi este frică de situațiile neprevăzute în care pot fi puse fiicele ei, Elena Cârstea este extrem de mândră atunci când le vede pe Sandra și Adriana îmbrăcate în uniforma militară. Totuși, artista simte din plin singurătatea de când fetele au plecat de acasă, astfel că mama Elenei Cârstea a venit să locuiască cu ea.

„Sun haioase rău, amândouă au calități diferite. Eu nu pot să stau singură, de aia mi-am luat și pisici. O am și pe mama mea aici cu mine, am grijă de ea”, a adăugat artista.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: