Setari Cookie-uri

Smiley, mesaj emoționant despre război. Artistul speră ca luptele se vor încheia cât mai repede, iar pacea se va restaura curând

Ca multe alte personalități, Smiley a criticat războiul început de Rusia asupra Ucrainei și este alături de vecinii ucraineni care trec prin clipe dificile în această perioadă. Artistul a postat un mesaj sensibil pe social media, iar fanii au fost în asentimentul lui.

Smiley, ca mullte alte vedete a desconsiderat războiul început pe nedrept de Rusia, război care s-a soldat cu mii de victime și vieți distruse. Conflictele care au loc de opt zile în Ucraina nu au adus nimic bun pentru niciun stat, iar pierderile de vieți omenești sunt tot mai mari de la o zi la alta. Familii distruse, vieți schimbate radical în doar câteva zile, copii speriați și bătrâni neputincioși, toate acestea fac ca realitatea războiului pornit de Putin să fie un adevărat dezastru asupra umanității.

Artistul a postat recent un mesaj sensibil în legătură cu războiul din Ucraina și a subliniat că acest conflict nu este dorit de nimeni și că tinerii mor nevinovați, în timp ce mamele lor îi așteaptă cu inima zdrobită acasă.

"Ma intreb, de cateva zile,

Citește și:

Oare ce o fi in inima unei mame care-si poate privi pentru ultima oara copilul, cand stie ca pleaca pe front?

Oare ce simte o sotie care va fi alaturi de barbatul ei doar pana la granita?

Oare cum vad copiii lumea cand ridica capul dupa umarul tatalui care-i strange in brate, poate pentru ultima oara?

Stiu. Sunt intrebari grele. Dar, din pacate, fac parte din realitatea la care suntem martori de cateva zile. O realitate la care nu am gasit inca explicatie.", a scris partenerul de viață al Ginei PIstol pe Facebook.

Mai mult, Smiley a punctat frumos faptul că nimic din ceea ce este rău acum nu va putea distruge bunătatea și curajul oamenilor.

"Acesta e un razboi pe care nimeni nu vrea sa-l duca, pentru ca tinerii care lupta in el vor sa-si traiasca viata ca sa daruiasca flori, nu sa le primeasca la mormant.

Si ma intreb inca ceva.

Citește și:

Pana cand armele vor mai tine locul diplomatiei? Pana cand oamenii vor avea de suferit pentru orgoliile personale ale celor putini? Pana cand vor avea bani pentru arme si vor minti ca nu au pentru oameni?

Nicio armata din lume nu poate cuceri speranta si nicio bomba nu poate descuraja binele.", a mai scris artistul.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.