Setari Cookie-uri

Virgil Ianțu, gest nobil pentru o mamă din Ucraina și cele două fiice ale sale

Virgil Ianțu a dovedit încă o dată că este o persoană inimoasă și mereu gata să intervină atunci când ajutorul său contează cu adevărat în viața unei persoane aflate la nevoie. Recent, artistul a vorbit despre o mamă din Ucraina care a venit împreună cu cele două fetițe la el acasă.

Virgil Ianțu este u om cu suflet mare, iar ultimele sale gesturi pe care le-a făcut pentru o mamă din Ucraina demonstrează acest lucru. Artistul a vrut sp ofere un ajutor refugiaților din Ucraina sosiți la noi în țară, astfel că, atunci când a văzut anunțul cu privire la o mamă și cele dpuă fiice ale sale, Ianțu nu a mai stat pe gânduri.

Virgil Ianțu și soția sa au hotărât imediat să o ia pe mama ucraineancă și cele două fete ale sale sub acoperișul lor. Familia lui Virgil Ianțu le-au așteptat cu mâncare caldă și le-au oferit un loc confortabil pentru a se odihni și pentru a-și trage sufletul.

,,Pe Facebook Roxana a gtăsit un apel de ajutor din partea a două doamne care le-au preluat de la vamă cu mașina, dar aveau nevoie de găzduire în București. Următoarea zi am sunar să aflu cum sunt asociațiile care centralizează refugiații", a declarat Virgil Ianțu, scrie spynews.ro.

Citește și:

Mama din Ucraina împreună cu fetițele sale erau extrem de obosite și lipsite de putere, astfel că artistul le-a oferit tot ceea ce au avut nevoie pentru a-și reîncărca bateriile pentru a-și continua drumul.

,,Au avut un drum lung, au venit foarte obosite. Soțul este plecat de ceva vreme și le așteaptă acolo unde este el. Doamne ajută să ajungă cu bine. Au ajuns foarte obosite, s-au odihnit și am descoperit că nu aveau două doze de vaccin, iar pentru a călători ai nevoie de vaccinare", a povestit el.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.