Setari Cookie-uri

În sectorul 3 se monteză căsuțe pentru pisicile străzii. Astfel de adăposturi există deja în mai multe țări

Sectorul 3 dă dovadă de multă empatie și grijă față de animalele străzii. În următoarea perioadă, mai multe căsuțe vor fi amplasate pe străzile din cartier pentru ca pisicile să se poată adăposti în siguranță.

Oficialii de la PNL Sector 3 au declarat pe pagina de Facebook că vor amplasa în perioada următoare, pe străzile din cartier, căsuțe pentru pisicile străzii.

Din cauza frigului și a persoanelor, deloc puține, care își abandonează animalele pe stradă, mii de pisici ajung să trăiască la limita supraviețuirii pe trotuarele din Capitală, în special pe timpul iernii. Astfel, PNL Sector 3 a demarat un proiect de suflet, menit să ajute pisicile străzii. Mai mult, animalele urmează să fie prinse și castrate, asta pentru că puii născuți de animalele străzii au cel mai adesea un destin tragic.

"Suntem alături de toate ființele, oameni și animale.

Am construit mai multe căsuțe pentru pisicile nimănui. Acestea urmează să fie amplasate în sectorul 3, zilele viitoare. Vă rugăm, pe această cale, să ne indicați câteva locuri în care știți că există multe pisici și e nevoie de astfel de adăposturi. Așteptăm mesajele voastre, cu adresa exactă și un număr de telefon.

Citește și:

E frig, nu avem voie să rămânem indiferenți! Sunt multe pisici pe străzi în sectorul 3 și, în general, multe animale părăsite în România. E de datoria noastră, a oamenilor, să avem grijă de ele și să punem frână înmulțirii necontrolate. Astfel de căsuțe există în multe țări. De pildă, în Turcia, sunt pe străzi inclusiv dispozitive speciale de hrană. Vă reamintim, la noi, legea protecției animalelor vorbește clar și despre bunăstarea animalelor fără stăpân. Acolo, unde e e nevoie, vom prelua pisicuțele pentru a le steriliza.", au scris cei de la PNL Sector 3 pe pagina oficială de Facebook.

Inițiativa celor de la PNL Sector 3 este apreciată în număr mare de către locuitorii zonei, dar nu numai. Postarea de pe social media a primit numeroase felicitări de la internauți. "Felicitări! Să vă dea Bunul Dumnezeu pe măsura sufletelor!", "Este o inițiativă extraordinară!", "Este incredibil, nu-mi vine să cred că într-un final se întâmplă și în România.", au fost doar câteva dintre comentariile de pe Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.