Setari Cookie-uri

Vladimir Zelenski, mesaj pentru europeni după ce armata rusă a tras în centrala nucleară

Președintele Ucrainei și-a arătat îngrijorarea cu privire la exploziile din Zaporojie. Zelenski a atras atenția asupra faptului că dacă bombardamentele asupra centralei nucleare nu vor înceta, dezastrul urmează să fie unul de proporții.

Momente dramatice pentru Ucraina! Centrala nucleară de la Zaporojie a fost bombardată de către ruși. Inițial, incendiul a pornit într-o clădire de armament, aflat lângă centrala nucleară.

Astfel, Zelenski s-a arătat îngrijorat într-un video publicat pe social media și a tras un semnal de alarmă cu privire la daunele pe care întreaga omenire le va simți. El a solicitat ajutor de urgență din partea statelor lumii în contextul în care Vladimir Putin și-a năpustit armata spre centrala de la Zaporojie.

"Cea mai mare centrală nucleară din Europa arde chiar acum", a spus Zelenski în înregistrarea video publicată pe rețelele sociale.

Vladimir Zelenski le-a adus acuze dure armatei ruse, declarând că bombardamentele asupra celor șase reactoare ale centralei nucleare au fost intenționate.

Citește și:

„Europeni, treziţi-vă, vă rog. Spuneţi-le politicienilor voştri că ruşii trag în centrala nucleară din Ucraina.[...] Propaganda rusă a avertizat în trecut că va acoperi lumea cu cenuşă nucleară. Asta nu mai este doar o avertizare, este real”, a afirmat vizibil îngrijorat Președintele Ucrainei.

Potrivit relatărilor recente de la BBC, centrala nucleară din Ucraina este bombardată din toate părțile, iar intervenția pompierilor este în acest moment imposibilă, din cauza faptului că atacurile armatei ruse în zonă nu au încetat.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.