Setari Cookie-uri

România renunță la starea de alertă! Din 9 Martie o serie de măsuri vor fi eliminate

Președintele Klaus Iohannis a anunțat în această după amiază că starea de alertă în România se va încheia pe 8 martie. După doi ani de restricții, România revine la normal, asta după ce o serie de măsuri vor fi eliminate.

Președintele Klaus Iohannis a convocat vineri după amiază o ședință la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre gestionarea pandemiei și a valului cinci din România. La discuție au fost prezenți premierul Nicolae Ciucă, ministrul sănătății, Alexandru Rafila, ministrul afacerilor interne, Lucian Bode, secretarul de stat din cadrul M.A.I, Raed Arafat și secretarul de stat din cadrul Ministerului Sănătății, Adriana Pistol.

Klaus Iohannis a declarat că pandemia este pe sfârșite și că starea de alertă nu va mai fi prelungită în România din 9 martie. Astfel, după mai bine de doi ani de restricții impuse de pandemia de Covid-19, pe 9 martie lucrurile vor reveni la normal, iar o serie de măsuri vor fi eliminate.

Încă nu se știe cu exactitate măsurile care urmează să mai rămână valabile, acestea urmează să fie detalitate în perioada imediat următoare.

Citește și:

„Epidemia de COVID-19 se află pe o pantă accelerat descendentă la noi în țară, iar valul cinci este aproape de a se încheia. Este momentul, deci, să luăm noi decizii legate de gestionarea acestei situații, decizii cu un impact major pentru viitor”, a afirmat Șeful Statului în declarația de presă de la Palatul Cotroceni, scrie libertatea.ro

În perioada următoare, ministrul sănătății va gestiona evoluția epidemiei în România, chiar dacă aceasta se apropie de un final vizibil.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.